Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Mała jak oceniasz?mała_czarna pisze:17/2020
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
- mała_czarna
Póki co za mną dopiero 1/3 - jest całkowicie inny klimat niż w serii z Deryłą ale póki co intryguje mnie jak to się potoczy._daga_ pisze:
A Ty czytałaś? Jak wrażenia?
Ja przeczytałam może z 2 rozdziały i dałam sobie spokój, nic nie kumałam z tego więc odpuściłam:p ale wtedy nic mi nie podchodziło, więc może jeszcze kiedyś spróbujęmała_czarna pisze:Póki co za mną dopiero 1/3 - jest całkowicie inny klimat niż w serii z Deryłą ale póki co intryguje mnie jak to się potoczy._daga_ pisze:
A Ty czytałaś? Jak wrażenia?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
10,11,12/2020
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Jak Ci się podobała Córeczka?Magg pisze:
mała nawet zaskoczyła mnie pozytywnie bo spodziewałam się bardziej tkliwej fabuły, natomiast od początku mnie zaciekawiła co prawda była trochę przewidywalna ale zakończenie mnie trochę zaskoczyło w każdym razie dla mnie książka na plus.
10/2020
11/2020
- mała_czarna
Efryna jak Tatuażysta? Sporo negatywnych opinii słyszałam i nie wiem czy się zabierać.
Serio? Mi się podoba póki co, we wciągający sposób jest napisana, chociaż tematyka oczywiście przygnębiająca. Napiszę więcej jak skończę, a szybko się ją czyta. Widziałam w sklepach kolejną książkę autorki w bestsellerach, więc stwierdziłam, że sobie zacznę od Tatuażysty
- mała_czarna
Efryna no właśnie serio. Najpierw widziałam pełno zachwytów a później pełno krytyki.
Swoją drogą ktoś z rodziny jednej z opisanych postaci podał autorkę do sądu za zakłamanie historii jego matki czy tam babki.
Swoją drogą ktoś z rodziny jednej z opisanych postaci podał autorkę do sądu za zakłamanie historii jego matki czy tam babki.