Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Dobra, w tym roku spróbuję nie odpaść z wątku w lutym, bo stracę rachubę, gdyż lepsze ogarnianie życia jest jednym z postanowień
(żartuję, lata temu straciłam nadzieję).
Ej piszcie jak traficie na coś godnego polecenia, bo ja zawsze mam więcej zaufania do sprawdzonych książek
Jako pierwsza w tym roku trochę oszukana, bo zaczęłam w zeszłym, ale skończę w tym - jest to jedna z bardziej poruszających powieści, które czytałam w ciągu ostatnich kilku lat - chociaż momentami bardzo trudna emocjonalnie, poruszająca, dosadna, czasem ma się ochotę ją odłożyć na półkę, ale myślę, że to ważna lektura i że będę ją długo pamiętać
1/2026

Ej piszcie jak traficie na coś godnego polecenia, bo ja zawsze mam więcej zaufania do sprawdzonych książek
Jako pierwsza w tym roku trochę oszukana, bo zaczęłam w zeszłym, ale skończę w tym - jest to jedna z bardziej poruszających powieści, które czytałam w ciągu ostatnich kilku lat - chociaż momentami bardzo trudna emocjonalnie, poruszająca, dosadna, czasem ma się ochotę ją odłożyć na półkę, ale myślę, że to ważna lektura i że będę ją długo pamiętać
1/2026

Efryna powodzenia!
ja sobie wrzucam wszystkie ksiazki na stronie lubimyczytac, dzieki czemu wiem ile przeczytalam, bo tu nie jestem na biezaco.
zaczelam ta ksiazke jeszcze w starym roku, ale nie skonczylam, wiec wlatuje juz na 2026
1/2026

ja sobie wrzucam wszystkie ksiazki na stronie lubimyczytac, dzieki czemu wiem ile przeczytalam, bo tu nie jestem na biezaco.
zaczelam ta ksiazke jeszcze w starym roku, ale nie skonczylam, wiec wlatuje juz na 2026
1/2026

Ja dodaję książki jednocześnie na lubimyczytać i tu na forum - chciałam dziś zrobić na Instagramie zestawienie przeczytanych w 2025 książek i okazało się, że LC zdarza się mieszać kolejność, mimo uzupełniania przy każdej książce daty przeczytania... więc dobrze, że wrzucam je też tutaj 
To ja jeszcze domknę poprzedni rok, żeby nie było, że tylko 2 przeczytałam, bo udało się 3
3/2025

No i zaczynam od nowa, oby tym razem poszło lepiej
1/2026

Pytanko czytałyście może książki "Mamy dla Mamy"? Bo zastanawiam się czy warto, a chętnie bym przeczytała chociaż 1-2 w tym stylu
3/2025

No i zaczynam od nowa, oby tym razem poszło lepiej
1/2026

ja też tak robię, bardzo mi odpowiada tamta platforma
Pytanko czytałyście może książki "Mamy dla Mamy"? Bo zastanawiam się czy warto, a chętnie bym przeczytała chociaż 1-2 w tym stylu
24.06.2005 
25.07.2009
25.07.2009
Powodzenia!
1/2026
1/2026
- Załączniki
-
- IMG_20260101_210341.jpg (652.39 KiB) Przejrzano 1025 razy
Pierwszą czytałam na szybko, bo widziałam wczesniej serial, drugą zaczynam dopiero, ale podoba mi się
ja już ją miałam na liście od bardzo dawna, ale nie było na legimi, teraz mam empik go, więc nadrabiam 
2/2026
taka proza autobiograficzna, miło się czyta, chociaż znowu jest to bardziej smutna niż wesoła książka - kolejną pozycję muszę wybrać bardziej optymistyczną

A odnośnie lubimy czytać, to ja się chyba ponad dekadę temu próbowałam w to bawić, pamiętam, że jakoś bardzo dużo czasu poświęciłam na dodawanie książek, które kiedykolwiek przeczytałam, ale się jednak poddałam
chyba mi aż tak bardzo nie zależy na robieniu list, ale lubię ten wątek na forum 
taka proza autobiograficzna, miło się czyta, chociaż znowu jest to bardziej smutna niż wesoła książka - kolejną pozycję muszę wybrać bardziej optymistyczną

A odnośnie lubimy czytać, to ja się chyba ponad dekadę temu próbowałam w to bawić, pamiętam, że jakoś bardzo dużo czasu poświęciłam na dodawanie książek, które kiedykolwiek przeczytałam, ale się jednak poddałam
- mała_czarna
Ja polecam cała serię Kolory zła
2/2026 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
2/2026 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
3/2026
Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka