Co teraz czytacie?
- mała_czarna
Re: Co teraz czytacie?
Aneczka jak ta najnowsza Przybyłek?
22/2026 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
22/2026 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
fajna. Czyta się lekko i szybko
- mała_czarna
To muszę poszukać czy jest na Storytelu albo w biblioteceAneczka98 pisze:fajna. Czyta się lekko i szybko
23/2026 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
8/2026

I teraz 9/2026

I teraz 9/2026

Gortych na forum jest teraz tak modny jak kiedyś skandynawskie kryminały albo Mróz 
To ja daleko z tyłu za modą. Misiaq, zarwałam dzisiaj noc (przez Ciebie!), ale właśnie zaczynam ostatni rozdział.
- Załączniki
-
- IMG_8089.jpeg (2.88 MiB) Przejrzano 78 razy
Follett to klasyka, a klasyka zawsze jest w modzie!
A dalej będzie jeszcze lepiej!
Dla mnie najlepsze były te bardziej "współczesne" części, ale to pewnie kwestia gustu
Jeszcze fajna jest jego książka "Nigdy", wyjątkiem pojedyncza, bez serii
A ja bardzo polecam "Ludzi wędrownych"! Niby historia trzech kobiet na tle wydarzeń historycznych, brzmi banalnie, bo przecież tyle tego typu książek teraz jest, ale ta jest na prawdę trochę inna, głębsza i taka symboliczna, ale nie protekcjonalna!
Polecam bardzo!
- mała_czarna
Właśnie zdałam sobie sprawę, że nawet nie wiem kto obecnie że skandynawskich autorów jest warty poczytania.Misiaq pisze:Gortych na forum jest teraz tak modny jak kiedyś skandynawskie kryminały albo Mróz
Muszę popatrzeć kogo teraz wydają bo mi pasowały tamte klimaty.
Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
Jak trafisz coś ciekawego to polecaj, ale chyba nic nowego i fajnego się już nie pojawia.mała_czarna pisze: ↑23 lut 2026, 22:09Właśnie zdałam sobie sprawę, że nawet nie wiem kto obecnie że skandynawskich autorów jest warty poczytania.Misiaq pisze:Gortych na forum jest teraz tak modny jak kiedyś skandynawskie kryminały albo Mróz
Muszę popatrzeć kogo teraz wydają bo mi pasowały tamte klimaty.