Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Misiaq, uwielbiam romantyzm
a Sienkiewicza po prostu nie cierpię, okropnie mi się źle czytało te lektury
a Sienkiewicza po prostu nie cierpię, okropnie mi się źle czytało te lektury
I się nic "wierszem" nie podobało:)
Lalka była fajna. I Zbrodnia i kara
Dla mnie awet ekranizacja Potopu była okropna
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie awet ekranizacja Potopu była okropna
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
skończyłam
4/2019
zaczęłam
5/2019
I tak -- po pierwsze bardzo polecam Factfulness -- bardzo ciekawa książka o ważnych rzeczach, w dodatku przystępnie napisana (no może trochę mnie momentami irytował styl, ale ogólnie bardzo na plus). Polecam w każdym razie
I druga -- na Chmielarza trafiłam przez przypadek i też mi się bardzo spodobała! Nie jest to może Miłoszewski, ale postacie są podobnie fajnie zarysowane. No i styl mi odpowiada zdecydowanie bardziej niż Mroza. Jak sobie sprawdziłam, że jest jeszcze dobrych kilka książek w serii, to aż miałam ochotę zapiszczeć z radości czuję, że to będzie moja seria na początek roku, tylko się muszę wybrać na łowy.
4/2019
zaczęłam
5/2019
I tak -- po pierwsze bardzo polecam Factfulness -- bardzo ciekawa książka o ważnych rzeczach, w dodatku przystępnie napisana (no może trochę mnie momentami irytował styl, ale ogólnie bardzo na plus). Polecam w każdym razie
I druga -- na Chmielarza trafiłam przez przypadek i też mi się bardzo spodobała! Nie jest to może Miłoszewski, ale postacie są podobnie fajnie zarysowane. No i styl mi odpowiada zdecydowanie bardziej niż Mroza. Jak sobie sprawdziłam, że jest jeszcze dobrych kilka książek w serii, to aż miałam ochotę zapiszczeć z radości czuję, że to będzie moja seria na początek roku, tylko się muszę wybrać na łowy.
- mała_czarna
5-6/2019
Jedna skończona, druga zaczynam jutro.
Jedna skończona, druga zaczynam jutro.
2 i 3 rownolegle
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka