Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
2/2020 ciąg dalszy pozostałości świątecznych
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Podoba mi się ten Adam Kay
Czytałam na głos i się zaśmiewaliśmy z M.
4/2020
Czytałam na głos i się zaśmiewaliśmy z M.
4/2020
Misiaq, też mi się podobała ta książka. Szkoda, że taka krótka
4/2020
już kończę, ale jest naprawdę głupia, co za strata czasu
4/2020
już kończę, ale jest naprawdę głupia, co za strata czasu
Mógłby coś wymyślać
Ucieszyłam się, że tej tess nie czytałam i wpiszę na listę, a potem zobaczyłam Twój komentarz
3/2020
w zeszłym roku zaczęłam i porzuciłam po jakiś 20 stronach więc uznałam, ze jest to super książka na samotny pobyt w pustym domu na odludziu!
w zeszłym roku zaczęłam i porzuciłam po jakiś 20 stronach więc uznałam, ze jest to super książka na samotny pobyt w pustym domu na odludziu!
Katherina, nah, raczej sobie odpuść, na razie nie wiem, czy to ma być bardziej horror (ze zjawiskami paranormalnymi -- jak na koniec nie będzie jakiegoś racjonalnego wyjaśnienia, to się obrażę na autorkę, a na razie się nie zanosi, żeby miało być) czy 50 twarzy Greya... Ale dam znać jak już skończę
Shattered, a co to za samotny pobyt w domu na odludziu?
Shattered, a co to za samotny pobyt w domu na odludziu?
dobra, żadna z tych opcji mnie nie kusi.efryna pisze: ↑13 sty 2020, 11:19Katherina, nah, raczej sobie odpuść, na razie nie wiem, czy to ma być bardziej horror (ze zjawiskami paranormalnymi -- jak na koniec nie będzie jakiegoś racjonalnego wyjaśnienia, to się obrażę na autorkę, a na razie się nie zanosi, żeby miało być) czy 50 twarzy Greya... Ale dam znać jak już skończę
- mała_czarna
Efryna wg mnie to najsłabsza jej książka. Aż ciężko uwierzyć że to Tess.
rodzice polecieli zobaczyć wnuka więc kibluje u nich, najpierw czytam a później próbując zasnąć myślę tylko o tym, że jak coś usłyszę podejrzanego to czy spierdzielać balkonem czy tarasem.