Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Misiaq, ja za każdym razem, jak ktoś wspomina stulecie winnych, to sobie przypominam, że mam to na liście i mam ochotę przeczytać w najbliższym czasie... tylko co Ty mi tu o wątkach magicznych, nienawidzę takich książek
(tzn. typową fantastykę to lubię, tylko nie "zwykłe" książki z jakimiś nadprzyrodzonymi wątkami)
(tzn. typową fantastykę to lubię, tylko nie "zwykłe" książki z jakimiś nadprzyrodzonymi wątkami)
Dokładnie
Tez nie lubię, ale tu są do przeżycia (w innych książkach Grabowskiej już mniej).
To jest dobrze napisana historia rodzinna na tle ważnych wydarzeń historycznych.efryna pisze: ↑03 lut 2021, 22:11Misiaq, ja za każdym razem, jak ktoś wspomina stulecie winnych, to sobie przypominam, że mam to na liście i mam ochotę przeczytać w najbliższym czasie... tylko co Ty mi tu o wątkach magicznych, nienawidzę takich książek
Niestety są przeczucia, wizje itp. Nie ma tego jakoś dużo, ale psuje całość.
Ok, dzięki za wyjaśnienie. I tak zamierzam przeczytać, bo kilka razy polecałyście, więc myślę, że mi się też spodoba
'Po prostu bądź'. Przeczytałam kilka jej książek, ale ta była dla mnie zdecydowanie najlepsza.Misiaq pisze:O której dokładnie piszesz?
Dla mnie Witkiewicz jest taka nierówna.
I zazdroszczę, że czytasz Stulecie Winnych, bo to fajne bardzo, ale za mało czasu upłynęło żebym mogła czytać drugi raz. Tylko wątki magiczne do wywalenia.
Boję się tej magii w Stulecii Winnych, mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Ale ten Chmielarz jest dobry!
Mam tylko nadzieję, że będzie fajne zakończenie. Zostało mi kilka stron.
Mam tylko nadzieję, że będzie fajne zakończenie. Zostało mi kilka stron.
8/2021