Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
11/2024
- Załączniki
-
- Screenshot_20240322_202809_Chrome.jpg (301.84 KiB) Przejrzano 1620 razy
Przychodzi mi do glowy Polyanna, Jezycjada, Oskar i Pani Róża, Wszyscy mamy zle w głowach,
Ania z Zielonego wzgórza też pasuje, wtedy mogłabyś w dedykacji dodać coś od serca, że to Twoja ukochana ksiazka i często pomagała przetrwać trudne chwile czy coś w tym stylu
Misiaq, akurat wiem, że Mały Książę jej nie podchodzi.
Nuuutella, właśnie taki mam zamysł, ale tę opcję wybiorę, jeśli nic innego nie wymyślę. Dzięki za propozycje.
Nuuutella, właśnie taki mam zamysł, ale tę opcję wybiorę, jeśli nic innego nie wymyślę. Dzięki za propozycje.
Ewentualnie jakiś album, ale to też musiałbyś wiedzieć co lubi - koty, konie, lasy jesienią itp.
Sofii, a w jakim wieku jest dziewczynka?
Efryna, teraz kończy 8 klasę. Rok nie zdała, ale poszła jako 6 latek więc... Będzie 15.
Znów się wkręciłam w czytanie, połykam książki jak za starych dobrych lat. dziś leciałam na łeb do biblioteki bo nie zostało mi nic na jutro
12/2024
12/2024
- Załączniki
-
- Screenshot_20240323_223326_Chrome.jpg (131.11 KiB) Przejrzano 1600 razy
Ja niestety w dołku cały czas, za dużo się dzieje, dopiero szóstą książkę w tym roku czytam
- Załączniki
-
- Screenshot_20240324-092805.png (670.46 KiB) Przejrzano 1571 razy
piąteczka! Też właśnie kończę 6. i nie uważam to za zły wynik, bo póki co 2 na miesiąc i takie mamy właśnie od jakiegoś czasu wyzwanie Patrząc ile niektórzy czytają to faktycznie można pomyśleć, że mało. Ale są osoby na tym świecie, które nie czytają wcale
6/2024
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
Mixonia, ja spokojnie potrafiłam mieć wynik ponad 100 książek rocznie. Kiedyś może do tego wrócę, póki co nie mam szans na tyle. Plus ostatnio jakoś gust mi się zmienił i wybieram "cięższy" kaliber, nie.takie, co się łyka w jeden wieczór.
Co masz na myśli pisząc cięższy kaliber?
U mnie na książkę na jeden wieczór nie ma szans, ale dobry kryminałem do późnych godzin nie pogardzę