Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
na razie się trochę zgubiłam z liczeniem, ale się jeszcze dogrzebię
Naszedł w końcu czas, żeby poznać sławnego Mroza... już chwilę się kurzy na półce;)
27/2018
27/2018
Efryna dla mnie właśnie ta seria jest najsłabsza ze wszystkich:)
Także czekam na Twoją opinię:)
Także czekam na Twoją opinię:)
Misiaq, a tak naprawdę, to mi się na razie średnio podoba (może jestem uprzedzona? Czasem tak mam). Trochę mnie denerwuje język postaci (mówiliśmy do siebie w taki sposób na studiach, ale do bardziej "dorosłych" ludzi mi to już średnio pasuje... Chyba, że w Warszawie tak mówicie:P) i generalnie to samo, co w większości polskich seriali (że próbują być bardzo zachodnie w naszej bieda rzeczywistości, a zazwyczaj wyglądają jak gorsza wersja czegoś, w tym przypadku np. suitsów). Jaka recenzja
Z drugiej strony jest wciągająca, szybko się czyta i myślę, że się nie zrażę na tyle, żeby nie sięgnąć po kolejne (dostałam całą serię:P)
Z drugiej strony jest wciągająca, szybko się czyta i myślę, że się nie zrażę na tyle, żeby nie sięgnąć po kolejne (dostałam całą serię:P)
Właśnie ja mam taki "problem" z Mrozem.
Z jednej strony pisze tak, ze to się samo czyta (to jest komplement!), wymyśla wciągające historie, a z drugiej strony tak nadmiernie komplikuje, że to aż czasem śmieszne
Seria z Forstem jest fajna, ale tak przekombinowana, że tu już autor odleciał
Teraz skończyłam druga część serii politycznej i to samo. Pomysł fajny, ale stopień komplikacji sprowadza książkę do absurdu
W Warszawie wszystko robimy super fajnie
Szczególnie jak ktoś jest warszawskim słoikiem jak ja
Misiaq, ale zdajesz sobie sprawę, że z tą Warszawą, to nie był komplement?
Dobra, trochę się czepiam, ale mam podobne odczucia - czyta się to fajnie.
Dobra, trochę się czepiam, ale mam podobne odczucia - czyta się to fajnie.
- mała_czarna
Babskie czytadlo mi się skończyło wiec teraz dla równowagi z 'Doktorami '
40/2018
40/2018
28/2018
Efryna widzę, że nie odpuszczasz Pana Mroza:)
Misiaq nie, nawet da się czytać
Mnie też nie porwała ta książka, za to za zamkniętymi drzwiami jest fajna, więc mimo wszystko polecam (nawet jak się właśnie zrazilas do autorki)