Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Się wzięłam w końcu
Ja przeczytałam, czytało się szybko, na pewno temat ciężki, ale mi trudno ocenić. Przeczytałam, ale nie wiem, czy bym polecała, raczej nie.mała_czarna pisze: ↑23 wrz 2018, 7:33Misiaq jak Tatuazysta? Same skrajne opinie na fb widzę na jego temat.
Mała nie mam teraz kompletnie czasu i weny na czytanie, więc zanim dotrę chociaż do połowy to minął wiekimała_czarna pisze: ↑23 wrz 2018, 7:33Misiaq jak Tatuazysta? Same skrajne opinie na fb widzę na jego temat.
Na razie to mogę tylko napisać, że inaczej sobie tę książkę wyobrażałam. Myślałam, ze to jest bardziej "dokumentalny" zapis życia albo chociaż spisanie wspomnień. A to jest epicka opowieść na podstawie życia tytułowego "tatuażysty", a to mi nie do końca pasuje.
- mała_czarna
O widzisz. Czyli nie to czego szukam.Misiaq pisze: A to jest epicka opowieść na podstawie życia tytułowego "tatuażysty", a to mi nie do końca pasuje.
Tez obstawiałam, że to dokument będzie.
O dzizas. Nie czytałam opisu tej książki jak ja bralam, a slyszalam, ze to taki bestseller to kupiłam..
41/2018
- Escherichia
Efryna, hoho, grubo, daj znać, czy dobra!
Słyszałam, że będzie film..
Słyszałam, że będzie film..
Escherichia, dobrze się czyta, jest wciągająca, chociaż z drugiej strony przez tematykę jest to ciężka i miejscami wręcz bolesna książka... aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy miały (i pewnie jeszcze czasem mają) miejsce. Nie wiem, czy zdecyduję się oglądać film;)
42/2018