A ja uważam, że przerysowali jej postać, odniosłam wrażenie, że za dużo angielskiej flegmy
Seriale - polecamy, odradzamy
- Escherichia
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Skończyłam, podobało mi się
Ciekawe, jak będą wyglądać w kolejnym sezonie
Ciekawe, jak będą wyglądać w kolejnym sezonie
- Escherichia
Jestem w połowie pierwszego sezonu Sposoby na morderstwo. Wciąga 
Misiowa, już wiem, co miałaś ostatnio na myśli.
Włączyłam wczoraj The Crown i niestety, sceny z więzienia z Outlandera zepsuły mi odbiór księcia Filipa.
Włączyłam wczoraj The Crown i niestety, sceny z więzienia z Outlandera zepsuły mi odbiór księcia Filipa.
Straszne to było... Rola mocno zapadająca w pamięć a nie pomaga to, że gesty i sposób mówienia nie różnią się specjalnie, co stawia go w świetle dość kiepskiego aktora ale to tylko moja subiektywna opinia.
Ja nadal utknęłam na 3 sezonie the crown, a tak bym już chciała zobaczyć nowy sezon!
- Escherichia
Grzecznie dokańczam
Obejrzałam ostatnio Wieczną wiedźmę - bardzo mi się podobał. Jeśli lubicie klimat fantasy, czarownic i podróży w czasie, to gorąco polecam 
- Escherichia
Czy ktoś oglądał serial Dziewczyny i czy jest inny powód oprócz Adama Drivera, żeby zacząć oglądać? 
ja po obejrzeniu 3 sezonu nawet tutaj pisałam, że żałuję, że na 2 nie zakończyli, ale przyznaje, że 4 mi się znowu bardzo podobał. wybacz, że Cię namówiłam, jeśli dla Ciebie to strata czasu!