Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Jest nowy sezon workin' moms! Przynajmniej takie powiadomienie dostałam, jeszcze nie obczailam
Jest! Ale ja mam tyle seriali zaczętych, że najpierw skończę tamte.
Fajnie!efryna pisze:Jest nowy sezon workin' moms! Przynajmniej takie powiadomienie dostałam, jeszcze nie obczailam
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Też oglądam Schody. Na Netflix lub HBO jest miniserial dokumentalny o sprawie. Polecam obejrzeć, jak skończy się ten fabularyzowany
Włączyliśmy Odwilż
Włączyliśmy Odwilż
Zachowaj spokój - Netflix, polecam
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Grace and Franky, Stewardessa, schody, ozark, Russian doll, i kończyłam wtedy jeszcze better things. Chyba wszystko
Fabularyzowanego nie ma na Netflix?Escherichia pisze: ↑11 maja 2022, 20:34Też oglądam Schody. Na Netflix lub HBO jest miniserial dokumentalny o sprawie. Polecam obejrzeć, jak skończy się ten fabularyzowany
Włączyliśmy Odwilż
Gdzie obejrzę wersję niedokumentalna?
N 2018
M 2023
M 2023
HBO MAXNessa pisze: ↑20 maja 2022, 10:40Fabularyzowanego nie ma na Netflix?Escherichia pisze: ↑11 maja 2022, 20:34Też oglądam Schody. Na Netflix lub HBO jest miniserial dokumentalny o sprawie. Polecam obejrzeć, jak skończy się ten fabularyzowany
Włączyliśmy Odwilż
Gdzie obejrzę wersję niedokumentalna?
Ja przepadnę teraz na Disney plus, tyle historii do oglądania
Zaczęłam Chirurgów:p
Zaczęłam Chirurgów:p
Adu, dużo hitów i nowości?
Właśnie zastanawiam się czy wykupić dostęp.
Ja kończę This is us na Prime a następny jest w kolejce nowy sezon Peaky Blinders. Teraz mało mam czasu na oglądanie a w wakacje pewnie będzie jeszcze mniej.
Właśnie zastanawiam się czy wykupić dostęp.
Ja kończę This is us na Prime a następny jest w kolejce nowy sezon Peaky Blinders. Teraz mało mam czasu na oglądanie a w wakacje pewnie będzie jeszcze mniej.
Jest ogrooomnie dużo. Cały marvel u nad przeważył szale poza tym jak my mamy w cztery osoby to wychodzi 58 zł na rok, wiec no, jak za darmo bo mogą być 4 profile