Seriale - polecamy, odradzamy
Seriale - polecamy, odradzamy
Ja teraz oglądam I tak po prostu. Nie powala ale z sentymentu do oryginału sobie patrzę.
Potem w planach nowe sezony Outlandera i Peaky Blinders.
Po Dubrowniku naszła nas ochota na powtórkę Gry O Tron ale to na jesienne wieczory sobie zostawimy
Potem w planach nowe sezony Outlandera i Peaky Blinders.
Po Dubrowniku naszła nas ochota na powtórkę Gry O Tron ale to na jesienne wieczory sobie zostawimy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Oglądam teraz the boys i szczerze polecam, bawię się świetnie. Jest jednocześnie trzymający w napięciu, zabawny (chociaż humor bardzo mroczny i edgy) i poruszający dużo ciekawych problemów współczesnego świata
Boysi są zajebiści (Karl Urban crush forever)! Bardzo czekamy na nowy sezon, spin-off też mnie trochę intryguje, ale jestem raczej sceptyczna
Choć najbardziej przerażające jest to, że są ludzie, którzy uważają Homelandera za bohatera i nie kleją kompletnie przesłania serialu.
Obejrzałam pierwsza część szóstego sezonu () The Crown i jest dokładnie tak jak się spodziewałam, im bardziej "współczesne" czasy w serialu to tym słabiej
Ja nadrabiam lata nieogladania seriali niedawno obejrzeliśmy breaking bad, narcos, lucyfera, a teraz oglądamy the walking dead. Może za 5 lat dotrę do tego, co jest teraz na topie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja sie ostatnio wciagnelam na netfliksie w Skradzione serce poki nie skonczylam to chodzilam na maxa pozno spac
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Obejrzeliśmy jakiś czas temu 1670 - uśmiałam się do łez.
Dzisiaj skończyliśmy "Powrót". Świetny, życiowy serial, daje do myślenia. Bardzo mi się podobał. Dużo wątków niedopowiedzianych, można różnie interpretować.
Jednym słowem - Bartłomiej Topa rządzi.
Dzisiaj skończyliśmy "Powrót". Świetny, życiowy serial, daje do myślenia. Bardzo mi się podobał. Dużo wątków niedopowiedzianych, można różnie interpretować.
Jednym słowem - Bartłomiej Topa rządzi.
Nam też się 1670 podobał
Powrót mam na liście ale teraz oglądam Yellowstone- mega!
Nowy Detektyw jest mega!
Niby oklepany temat, niby to wszystko już było, a jednak zapowiada się super.
Niby oklepany temat, niby to wszystko już było, a jednak zapowiada się super.
My też oglądamy Yellowstone, podoba n się.Misiowa pisze:Nam też się 1670 podobał
Chłopiec pochłania wszechświat też oceniam na plus. Gussie skradł moje serce.
Misiaq, mnie pierwszy sezon zachwycił i za pierwszym i za drugim razem, pozostałe beznadzieja. Dlatego na razie czekam na więcej opinii na temat 4.
Detektyw to jeden z najlepszych seriali w moim rankingu.
I ten 4 sezon trzyma poziom, mimo że tylko jeden odcinek obejrzałam i jeszcze do tego Jodie Foster
I ten 4 sezon trzyma poziom, mimo że tylko jeden odcinek obejrzałam i jeszcze do tego Jodie Foster
Pierwszy sezon, bo 2 i 3 to nieporozumienie.Misiaq pisze:Detektyw to jeden z najlepszych seriali w moim rankingu.
Pierwszy sezon Detektywa oglądałam bardzo dawno ale pamiętam, że mi się podobał. Potem zaczęłam drugi sezon ale coś nie zatrybiło i nie skończyłam. Do trzeciego nie podeszłam ale myślę, że wrócę do serialu jeszcze raz od początku.