Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Dla mnie jakieś 2 sezony były trudne do obejrzenia, chyba ostatnie 2 (skończone) już wróciły do formy a teraźniejszy jest mega zrobiony.

Dla mnie New Amsterdam jest trochę cukierkowy i wyidealizowany, zwłaszcza pirwesze odcinki, ale polubiłam bohaterów. Będę czekała na 3 sezon.
Chirurgów oglądałam kilka pierwszych sezonów i w zasadzie wszystkie postacie mnie wkurzały
Chirurgów oglądałam kilka pierwszych sezonów i w zasadzie wszystkie postacie mnie wkurzały

To ja lubiłam oglądać Ostry Dyżur. Chirurdzy tylko przelotem kilka odcinków.
Na dniach ma wejść nowy sezon The Sinner. Czekam
Na dniach ma wejść nowy sezon The Sinner. Czekam
Shattered, to jest straszne, bo jak nie złapię porozumienia z jakimś bohaterem to się męczę oglądając
dlatego odpuściłam po którymś sezonie, nawet nie pamiętam, to było strasznie dawno.

Rozumiem, ja się zastanawiam czy obejrzę 3 sezon new amsterdam bo odchodzi Kapoor a on mnie tam głównie trzymał.

To muszę koniecznie nadrobić! Tylko nie mam gdzie oglądaćshattered pisze:Dla mnie jakieś 2 sezony były trudne do obejrzenia, chyba ostatnie 2 (skończone) już wróciły do formy a teraźniejszy jest mega zrobiony.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Halo halo! Spoiler alert!!shattered pisze:Rozumiem, ja się zastanawiam czy obejrzę 3 sezon new amsterdam bo odchodzi Kapoor a on mnie tam głównie trzymał.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Każdego swojego chłopa wkręciłam w Chirurgów
Oglądam od hoo.. 2007? 2008? Co prawda mam obsuwę chyba w dwóch sezonach (nadrobię!), ale z najnowszym jestem w miarę na bieżąco 

Ja zaczęłam oglądać grey's anatomy na pierwszym roku studiów, czyli w 2006 roku
i dłuuuugo byłam wkręcona, na pewno z jakieś 7-8 sezonów, ale jak już wszyscy ze wszystkimi się przespali (i to po kilka razy) i wątki zaczęły się robić totalnie z dupy, to odpuściłam. No ale kto nie ryczał przy "chasing cars" niech pierwszy rzuci kamień 
Serialem mojego życia i tak są desperatki
Serialem mojego życia i tak są desperatki
- Escherichia
Daaaj kaamieniaa!
ten odcinek był dla mnie na minus

O tak! Parę lat temu włączyłam ponownie, oglądałam z Bartkiem. Jemu również się podobał

Serio? Ja nie lubiłam tego gościa i wątku w ogóle, ale sama piosenka do dziś mnie wzrusza

- Escherichia
Jakiego gościa? To nie był odcinek śpiewany, kiedy Calliope Torres się rozwaliła samochodem?
Nieeee jak ten koleś od Izzie umierał
Albo pochrzaniłam coś
Albo pochrzaniłam coś