Mi się nawet podobał. M. była załapany i twierdził, ze gniot

My oglądamy "Służby specjalne". Nie lubię Vegi, ale tu mi nawet pasuje poczucie humoru

Mi się nawet podobał. M. była załapany i twierdził, ze gniot
Mnie wciągnął i potem nawet obejrzałam Telefonistki
Właśnie Ci miałam napisać, że oglądałam ostatnio i absolutnie masz tego nie oglądać, bo Cię będzie boleć szczęka od zgrzytania zębami
Widziałaś Euforię? Też mi się wydaje, że to serial pod nastolatków a wulgarny strasznie, więc nic mnie już nie zdziwi. Brigertonowie przy nim to pikuś.efryna pisze: ↑24 sty 2021, 20:20Właśnie Ci miałam napisać, że oglądałam ostatnio i absolutnie masz tego nie oglądać, bo Cię będzie boleć szczęka od zgrzytania zębamiPrzez większość czasu się zastanawiałam, czy scenariusza nie pisał ktoś w wieku nastoletnim, potem doszłam do wniosku, że to pewnie nastolatki są targetem (tylko wtedy chyba za dużo seksu
), ale mimo wszystko dobrze się przy tym serialu bawiłam
![]()
Też najbardziej nie lubię szukaniameg pisze:Ja też lubię jak jest kilka sezonów. Mnie męczy szukanie ciekawego serialu, więc jak już mi się jakiś spodoba, to nie chcę zbyt szybko go skończyć
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość