Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Ja polecam Suits, Orange is the new black, Dark, safe
Pozytywne myślenie i Świat wydaje się piękniejszy
Mała, a Różowe lata 70-te?
Ja nie skończyłam Safe. Kilkanaście pierwszych odcinków ok, a potem pomieszanie z poplątaniem, zaczął mnie drażnić. I w sumie Dexter to już chyba na zawsze będzie Dexter
Ja nie skończyłam Safe. Kilkanaście pierwszych odcinków ok, a potem pomieszanie z poplątaniem, zaczął mnie drażnić. I w sumie Dexter to już chyba na zawsze będzie Dexter
- mała_czarna
Suitsow mamy na bieżąco.Sunflower pisze:Ja polecam Suits, Orange is the new black, Dark, safe
Orange porzucilismy bo jakoś nas nie wciagnelo.
Tamte dwa sobie zaraz sobie zobaczę.
Sofii, zależy co lubi. Tak jak efryna napisała tam się mało dzieje, ale Staś jest zafascynowany.
Efryna, u nas szał Psi Patrol minął już dawno, ale mi nadal szkoda Lubiłam tą bajkę
Efryna, u nas szał Psi Patrol minął już dawno, ale mi nadal szkoda Lubiłam tą bajkę
B ciągle ogląda Psi Patrol ale widzę, że emocje już opadły. Ostatnio mało ogląda bajek.
Zaczęłam Piknik Pod Wiszącą Skałą. Dopiero 2 odcinki, więc ciężko coś powiedzieć ale na pewno obejrzę kolejne za tydzień.
Zaczęłam Piknik Pod Wiszącą Skałą. Dopiero 2 odcinki, więc ciężko coś powiedzieć ale na pewno obejrzę kolejne za tydzień.
mała, a Słowo na R kojarzysz? krótkie odcinki, komedia się przeplata z dramatem, tylko nie wiem gdzie jest dostępny, bo parę lat temu oglądaliśmy
Michał co jakiś czas wraca do Psiego Patrolu, ale to już nie to samo. Ostatnio lubi Charlie i Lola.
A my z mezem ogladamy Zabójcze umysły. A ja się potem boję jak głupia.
A my z mezem ogladamy Zabójcze umysły. A ja się potem boję jak głupia.
- Escherichia
Ja Watahę dzisiaj zapuszczam
Escherichia Wataha to chyba moj ulubiony polski serial. Kocur.
Ja ogladam 13 reasons why.
Ja ogladam 13 reasons why.
Czy ktoś z was ma konto na hbo?
Czy działa na takieh samej zasadzie jak netflix? W sensie, w każdej chwili można włączyć i wyłączyć? Tak się zastanawiam czy się nie przerzucić teraz trochę na hbo, np na 2 miesiące, rezygnując na ten czas z netflixa.
Czy działa na takieh samej zasadzie jak netflix? W sensie, w każdej chwili można włączyć i wyłączyć? Tak się zastanawiam czy się nie przerzucić teraz trochę na hbo, np na 2 miesiące, rezygnując na ten czas z netflixa.
Sofii, ja miałam hbo ale umowę podpisywałam na 12 miesięcy, jako pakiet dodatkowy do kablówki. Kilka miesięcy temu przeszliśmy na Canal+.
Misiowa, ja właśnie chcę ten pakiet samo hbo bez żadnego operatora. Z tego co doczytałam to jest na takiej samej zasadzie co netflix.
My z telewizji w zasadzie zrezygnowaliśmy, mamy tylko naziemną, ktorej nie używamy praktycznie.
My z telewizji w zasadzie zrezygnowaliśmy, mamy tylko naziemną, ktorej nie używamy praktycznie.
Luther
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
weszłam w ten temat pierwszy raz i nie znam żadnych z tych seriali o których piszecie... serio. jedyny jaki ostatnio oglądałam to "Diagnoza".