Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Sofii, widziałaś już odcinek śpiewany?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Ja też mam taki planSofii pisze: Za Opowieści Podręcznej wezmę się, gdy będzis cały sezon .
My właśnie obejrzeliśmy Przyjaciół. Mnie się podobało - poza tymi wstawkami ze świata.
Wiadomo, że mogło trwać dłużej i być więcej historii z planu i więcej wyciętych scen pokazanych - ale to było to na co liczyłam kupując książkę (której serdecznie nie polecam )
Oglądam Pracujące Mamy, ale jakoś mnie nie porwał.
I zawsze się zastanawiam, czy faktycznie spotyka się osoby homoseksualne na każdym kroku? Czy to w serialach i filmach tak uwypuklają?
I zawsze się zastanawiam, czy faktycznie spotyka się osoby homoseksualne na każdym kroku? Czy to w serialach i filmach tak uwypuklają?
Mi to się mocno rzuca w oczy. Nie przeszkadza jakoś specjalnie, ale jednak przynajmniej w polskich realiach tak nie ma.
ja w sumie w każdym miejscu, tzn w szkole, na studiach czy w pracy kojarzę jedną lub kilka osób homo- lub biseksualnych, ale na pewno nie w takim natężeniu jak w filmach.
Ozark - dla mnie 9/10, dawno nic mnie tak nie wciągnęło. ma 3 miejsce na mojej liście seriali Netflixa (1. ma Dom z papieru, a 2. The Crown).
cieszę się, że my każdy serial oglądamy do końca, bo inaczej pewnie po pierwszych odcinkach bym zrezygnowała i by mnie dużo ominęło, bo początek był taki sobie.
cieszę się, że my każdy serial oglądamy do końca, bo inaczej pewnie po pierwszych odcinkach bym zrezygnowała i by mnie dużo ominęło, bo początek był taki sobie.
- mała_czarna
Oo tak, my też ostatnio oglądaliśmy i też nam się podobało.Suerte pisze:Ozark - dla mnie 9/10, dawno nic mnie tak nie wciągnęło.
My w końcu zmierzamy do końca Wikingów - jejku jakie te sezony późniejsze już słabe były.
Przypadek to nie jest
My wczoraj oglądaliśmy Sexity i w sumie zaskoczenie, bo nawet fajne
Do prasowania super
A może po prostu chodzi o to, że dawno nic nie oglądaliśmy.
Ja oglądam drugi sezon Szadź.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Misiaq, ja zobaczyłam połowę pierwszego odcinka i poległam.
Wczoraj włączyłam Mogę Cię Zniszczyć i poszło 5 odcinków. Mocny.
Wczoraj włączyłam Mogę Cię Zniszczyć i poszło 5 odcinków. Mocny.
Jest drugi sezon Lupin.
Pierwszy obejrzałam w dwa dni, a teraz wyłączyłam w połowie odcinka. Jednak nie lubię długich przerw między sezonami.
Pierwszy obejrzałam w dwa dni, a teraz wyłączyłam w połowie odcinka. Jednak nie lubię długich przerw między sezonami.
Farazi my też pierwszy obejrzeliśmy "z wypiekami", a teraz to jakos bez szału, a jesteśmy na 3 odcinku