Właśnie obejrzeliśmy CODA. Film bardzo nam się podobał, więc przyszłam Wam polecić
Seriale - polecamy, odradzamy
- Escherichia
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Razem z Bartkiem oglądamy filmy nominowane do tegorocznych Oscarów. Mamy za sobą Diunę, Psie pazury, Nie patrz w górę, Tragedię Makbeta (polecam, świetne zdjęcia).
Właśnie obejrzeliśmy CODA. Film bardzo nam się podobał, więc przyszłam Wam polecić
Do obejrzenia na Apple TV+ 
Chcesz mi powiedzieć, że ten serial to ciągle ten sam facet? Myślałam, że to się rozwiąże w tym sezonie
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
No nieeeeeee. Zapłacze sięMisiaq pisze:Jesteś pewna że chcesz znać odpowiedź?
Mąż już powoli traci cierpliwość haha. No nic najwyżej będziemy szukać czegoś innego. 25-ego ma wyjść coś w tematyce wikingowej to pewnie się skusimy.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Moim zdaniem - mimo wszystko, dobry serial. Mógłby się zamknąć w 2 sezonach, ale i tak oglądałam z przyjemnością.
Sama kończę Undercover, a wspólnie włączyliśmy Kim jest Anna? Przeciętniak, ale od czasu Ozark uwielbiam Julię, tu też świetnie gra.
Sama kończę Undercover, a wspólnie włączyliśmy Kim jest Anna? Przeciętniak, ale od czasu Ozark uwielbiam Julię, tu też świetnie gra.
Mam ochotę na serial kostiumowy a nie oglądałam jeszcze Peaky Blinders. Zobaczymy czy mnie wciągnie.
Misiowa, mi się podobali "Peaky fookin' Blinders! ", czekam na nowy sezon 

Zaczęłam właśnie Fleabag, nie wiem jak mogłam wcześniej tego nie widzieć 
- Escherichia
Jeśli możecie, darujcie sobie Krakowskie potwory na Netflix 
[quote=Escherichia post_id=385514 time=1647718790
Wystarczył mi zwiastun
Wystarczył mi zwiastun
odpadłam po 10 minutach xD
ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że nie widziałam zwiastuna, tylko czytałam zajawkę i naiwnie dałam się skusić
Karolina Korwin-Piotrowska się nad nim rozczulała. Ciekawe ile Jej za to zapłacili 
Misiowa, o rany, ale ja nie trawię tej laski
musiałam przez nią zrezygnować ze słuchania antyradia w drodze do pracy, bo mi skakało ciśnienie.
Ja doszłam do ostatniego odcinka wspaniałej pani Maisel
Dawno mnie tak nie zasmucił fakt, że mi się skończyły odcinki z serialu, czuję ból i pustkę! A ostatnie odcinki sobie bardzo dawkowalam, żeby to odsunąć w czasie.
Nie wiem, czemu nikogo na razie nie przekonałam - taki fajny serial! Dowcipny, z silną postacią kobiecą, piękną muzyką, piękną scenografią, dający taka miłą spokojną przyjemność w tych trudnych czasach.
Ja doszłam do ostatniego odcinka wspaniałej pani Maisel
Nie wiem, czemu nikogo na razie nie przekonałam - taki fajny serial! Dowcipny, z silną postacią kobiecą, piękną muzyką, piękną scenografią, dający taka miłą spokojną przyjemność w tych trudnych czasach.
Efryna, ja też nie mogę Jej słuchać.
A co do serialu, to próbowałam zrobić jedno podejście (oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie zaczęła przez pomyłkę od 4 sezonu...) ale to nie mój klimat. Mimo to "rozmowa" na diabelskim młynie mnie rozbawiła
A co do serialu, to próbowałam zrobić jedno podejście (oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie zaczęła przez pomyłkę od 4 sezonu...) ale to nie mój klimat. Mimo to "rozmowa" na diabelskim młynie mnie rozbawiła
Obejrzeliśmy Odwilż. Serial nam się podobał i jeszcze duży plus za Szczecin ❤