no coś Ty! ja mam wrażenie, że każdy serial nam bardzo długo schodzi. my oglądamy tylko jak dzieciaki mają drzemke w ciągu dnia i to co drugi tydzień (przed pracą Piotrka jak ma popołudniówki), więc często zaczniemy jakiś odcinek, a kończymy go tydzień później...
Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Ja mam wrażenie, że co chwilę piszesz że coś skończyliście i coś zaczynacie
jak miniseriale to może i tak, bo wtedy tydzień popołudniówek wystarczy na cały sezon, ale jak coś ma 3-4 sezony to i 2 miesiące męczymy... wieczorami praktycznie w ogóle ostatnio nic nie oglądamy, bo padamy z dziećmi, więc ratuje nas drzemka chłopaków...
My oglądamy The Good Doctor. Podoba nam się.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Skończyłam squid game. Powiem, że wciągnął mnie bardzo, z jednej strony nie mogłam na to patrzyć, a z drugiej nie mogłam się oderwać tyle emocji
- Escherichia
My zaczynamy jutro
my to oglądamy tylko w weekend, i to kiedy mamy siłę, więc średnio raz w miesiącu.
W zeszły obejrzeliśmy Kasztanowego ludzika.
- Escherichia
Taki porządny skandynawski klasyk.
i jak? Bardzo smutny? Oglądałaś z mężem czy chłopaki średnio do niego się nadają ?
Ja polecam niezmiennie pose, miłość w spektrum (to jest najlepsze co można obejrzeć na całym świecie, a drugi sezon to już przegięcie, ryczałam na ostatnim odcinku), teraz oglądam sprzątaczkę ale jak dotąd nie porywa, bardziej jestem ciekawa bo to na faktach.
Shattered, bardzo smutny, życiowy i trochę teatralny ale mnie się podobał. Mój mąż by tego nie przetrawił, więc oglądałam sama
obejrzeliśmy Squid Game - dla mnie bardzo fajny!
zaczęliśmy Równonoc.
w ogóle teraz będzie dużo nowych sezonow seriali, które oglądaliśmy, więc pewnie nic nowego po tym już nie zdążymy zobaczyć.
zaczęliśmy Równonoc.
w ogóle teraz będzie dużo nowych sezonow seriali, które oglądaliśmy, więc pewnie nic nowego po tym już nie zdążymy zobaczyć.
My wieczorami oglądamy nadal modern family, prześwietny jest
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.