Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
shattered, słyszałam właśnie zakochałam się w tym serialu, dawno tak nie miałam!
Także wielka polecajka
Także wielka polecajka
Ja kończę The Fall i mam mieszane uczucia.
Marcin odpadł, twierdzi ze nie da rady z tym wydłużaniem. I w sumie go rozumiem, bo się momentami dłuży bardzo. Nie wiem jak oni wycisnęli trzy sezony Ja lubię angielski klimat, wiec te domy, ulice, twarze itp. bardzo do mnie przemawia. Mam sentyment Serial do obejrzenia, ale bez rewelacji.
I dla mnie Scully to zawsze będzie Scully, nie kupuje jej w innej roli
Marcin odpadł, twierdzi ze nie da rady z tym wydłużaniem. I w sumie go rozumiem, bo się momentami dłuży bardzo. Nie wiem jak oni wycisnęli trzy sezony Ja lubię angielski klimat, wiec te domy, ulice, twarze itp. bardzo do mnie przemawia. Mam sentyment Serial do obejrzenia, ale bez rewelacji.
I dla mnie Scully to zawsze będzie Scully, nie kupuje jej w innej roli
Misiaq, ja wczoraj zaczęłam 3 sezon i ledwo zmęczyłam jeden odcinek. Pewnie obejrzę do końca ale uważam, że spokojnie mogli poprzestać na dwóch.
- Escherichia
Razem z Bartkiem oglądamy filmy nominowane do tegorocznych Oscarów. Mamy za sobą Diunę, Psie pazury, Nie patrz w górę, Tragedię Makbeta (polecam, świetne zdjęcia).
Właśnie obejrzeliśmy CODA. Film bardzo nam się podobał, więc przyszłam Wam polecić Do obejrzenia na Apple TV+
Właśnie obejrzeliśmy CODA. Film bardzo nam się podobał, więc przyszłam Wam polecić Do obejrzenia na Apple TV+
Muszę się dokształcić w popkulturze, bo nie wiedziałam że coś takiego istnieje
Marcin się obraził na seriale, więc sama oglądam "W pułapce". Historia znana jak świat, ale dobrze mu się to ogląda. Krajobrazy ładne
Chcesz mi powiedzieć, że ten serial to ciągle ten sam facet? Myślałam, że to się rozwiąże w tym sezonie
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
No nieeeeeee. Zapłacze sięMisiaq pisze:Jesteś pewna że chcesz znać odpowiedź?
Mąż już powoli traci cierpliwość haha. No nic najwyżej będziemy szukać czegoś innego. 25-ego ma wyjść coś w tematyce wikingowej to pewnie się skusimy.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Mój mąż bardzo szybko stracił cierpliwość do tego serialu. Ja go obejrzałam do końca tylko dla tego że lubię angielski klimat
Moim zdaniem - mimo wszystko, dobry serial. Mógłby się zamknąć w 2 sezonach, ale i tak oglądałam z przyjemnością.
Sama kończę Undercover, a wspólnie włączyliśmy Kim jest Anna? Przeciętniak, ale od czasu Ozark uwielbiam Julię, tu też świetnie gra.
Sama kończę Undercover, a wspólnie włączyliśmy Kim jest Anna? Przeciętniak, ale od czasu Ozark uwielbiam Julię, tu też świetnie gra.
Mam ochotę na serial kostiumowy a nie oglądałam jeszcze Peaky Blinders. Zobaczymy czy mnie wciągnie.
Misiowa, mi się podobali "Peaky fookin' Blinders! ", czekam na nowy sezon
Zaczęłam właśnie Fleabag, nie wiem jak mogłam wcześniej tego nie widzieć
- Escherichia
Jeśli możecie, darujcie sobie Krakowskie potwory na Netflix