Seriale - polecamy, odradzamy
- malwinka89
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Kocham Prison Break! Ogladamy 1-2x do roku najnowszy sezon z zeszlego roku jest swietny! I duuuuzo za krotki
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Serio? Oglądamy teraz 3 sezon i ja się zastanawiam co się będzie działo przez następne cztery, bo wydaje mi się, że wydarzyło się już wszystko co tylko mogło
Mia, kolejne 4? Przeciez ich jest łączenie tylko 5, to jeszcze 2 przed wami
Ale serio, jeszcze wiele sie wydarzy, (chociaz czwarty najslabszy jest) chciałbym jeszcze kiedys kolejny sezon
Ale serio, jeszcze wiele sie wydarzy, (chociaz czwarty najslabszy jest) chciałbym jeszcze kiedys kolejny sezon
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Serio? Dałabym sobie rękę uciąć, że na Netfliksie widziałam 7 sezonów... i bym teraz ręki nie miała Musiało mi się pomylić z jakimś innym serialem.
Uff trochę mi ulżyło, że jesteśmy już na półmetku
Uff trochę mi ulżyło, że jesteśmy już na półmetku
Ja myślałam, że to wszystko dzieje się równolegle... Tzn. poza oczywistymi aczkolwiek nie oznaczonymi powrotami do przeszłości.efryna pisze:lisbeth, ja czytałam książkę, więc ogarniam linię czasową, ale wydaje mi się, że może to być nieoczywiste, jak ktoś nie czytał. Poniżej napiszę, o co mi chodzi, jak ktoś jeszcze nie oglądał, to niech nie czyta:P
---
np. to, co się dzieje w Cintrze, to jest podejrzewam główna linia fabularna i teraźniejszość (ucieczka Ciri itp.), wydarzenia z Geraltem są w przeszłości, a wątki z Yennefer jeszcze dużo dużo wcześniej, no ale pewnie się to posklada w końcu, ja jestem po 5 odcinkach
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
2 dni temu skończyliśmy Dary Anioła - mega polecam, chociaż gra głównej aktorki w pierwszym sezonie mnie irytowala...
teraz oglądamy Wiedźmina - jesteśmy po 2 odcinku i jako, że nigdy nie czytałam książki, to mało z niego rozumiem... liczyłam, że mi zapełni pustkę po Darach Anioła (nienawidzę tego uczucia po skończonym serialu - jak mam teraz żyć?! ), ale póki co nic z tego
a potem będziemy oglądać 2 sezon Zagubionych w kosmosie...
teraz oglądamy Wiedźmina - jesteśmy po 2 odcinku i jako, że nigdy nie czytałam książki, to mało z niego rozumiem... liczyłam, że mi zapełni pustkę po Darach Anioła (nienawidzę tego uczucia po skończonym serialu - jak mam teraz żyć?! ), ale póki co nic z tego
a potem będziemy oglądać 2 sezon Zagubionych w kosmosie...
meg ale to jednak się logicznie składa później. Oglądaj.
Ja jako fanka książki jestem zadowolona z serialu. Wiadomo, mogłabym się doczepić do masy rzeczy, szkoda, że nie mieli budżetu jak gra o tron, ale ogólnie serial sprawił mi dużo radości. Toss a coin for your Witcher!
Ja jako fanka książki jestem zadowolona z serialu. Wiadomo, mogłabym się doczepić do masy rzeczy, szkoda, że nie mieli budżetu jak gra o tron, ale ogólnie serial sprawił mi dużo radości. Toss a coin for your Witcher!
A i jak wrócimy ze świąt, to w końcu obejrzymy 3 i 4 sezon the expanse
Frynia, mnie serial na tyle zaciekawił, że chętnie sięgnę po książkę. Od czego zacząć?efryna pisze: ↑27 gru 2019, 13:02meg ale to jednak się logicznie składa później. Oglądaj.
HBO Go na playerze też można na kilka urządzeń czy nie? Chciałabym "Podręczną" obejrzeć i będę szukać kogoś do spóły
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W temacie o książkach Efryna pisała kolejność do przeczytania:)
Ja tak samo!lexie pisze:Frynia, mnie serial na tyle zaciekawił, że chętnie sięgnę po książkę. Od czego zacząć?efryna pisze: ↑27 gru 2019, 13:02meg ale to jednak się logicznie składa później. Oglądaj.
HBO Go na playerze też można na kilka urządzeń czy nie? Chciałabym "Podręczną" obejrzeć i będę szukać kogoś do spóły
Mój brat miał całą sagę i wydał chrześniakowi. Głupek.
Ja póki co serial ogarniam i jestem z siebie dumna Co jakiś czas robimy z mężem stop i ustalamy, czy myślimy to samo
Ja póki co serial ogarniam i jestem z siebie dumna Co jakiś czas robimy z mężem stop i ustalamy, czy myślimy to samo
The Crown
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.