Seriale - polecamy, odradzamy
- mała_czarna
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
My kończymy Sherlocka ale w sumie zawiedziona jestem. Spodziewałam się czegoś lepszego.
lisbeth87 know bardzo wciągnął 
mała_czarna tak? Ja jestem fanką Sherlocka, chociaż faktycznie ostatni sezon był słabszy

mała_czarna tak? Ja jestem fanką Sherlocka, chociaż faktycznie ostatni sezon był słabszy
- mała_czarna
Nie był na tyle słaby żeby przestać oglądać ale liczyliśmy oboje jednak na większe wow. Trzeci sezon do tej pory chyba najlepiej bym oceniła. A pierwszy najgorzej.efryna pisze:
My dopiero przy pierwszym sezonie jesteśmy I całkiem spoko tylko ten Sherlock strasznie szybko nawija
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
+1Miśka pisze:Dla mnie ostatni sezon Sherlocka najgorszy.
Dziś pierwszy odcinek nowego polskiego serialu Kruk. Zapowiedź mnie zaintrygowała ale zobaczymy.
A my się jednak wciągnęliśmy w "Ozark", wczoraj obejrzeliśmy 3 odcinki.

Ktoś oglądał "Opowieści podręcznej"?
Gdzie oglądasz? Daj znać jak wrażenia.Misiowa pisze:Dziś pierwszy odcinek nowego polskiego serialu Kruk. Zapowiedź mnie zaintrygowała ale zobaczymy.
Dziś o 21:30 na Canal+Katherina pisze:Gdzie oglądasz? Daj znać jak wrażenia.Misiowa pisze:Dziś pierwszy odcinek nowego polskiego serialu Kruk. Zapowiedź mnie zaintrygowała ale zobaczymy.
Katherina, po pierwszym odcinku mam mieszane uczucia ale z chęcią obejrzę kolejny, bo mnie jeden wątek zainteresował.
Obejrzeliśmy Sherlocka. Potwierdzam. I'm dalej w las tym gorzej
Co teraz oglądacie?
Lisbeth, jest już pełen 4 sezon Gotham? My przerwalismy w połowie, bo dopiero miwli wznowić emisję.
My kończymy 5 sezon Raya Donovana, nie lubię tego momentu, gdy coś mi się kończy. Rozglądam się za czymś, co go godnie zastąpi, najlepiej kilkusezonowym.
Lisbeth, jest już pełen 4 sezon Gotham? My przerwalismy w połowie, bo dopiero miwli wznowić emisję.
My kończymy 5 sezon Raya Donovana, nie lubię tego momentu, gdy coś mi się kończy. Rozglądam się za czymś, co go godnie zastąpi, najlepiej kilkusezonowym.