Użytkownicy bez postów
Re: Użytkownicy bez postów
Myślę że PW z linkiem do tego tematu lub informacja jakie są zasady, a jak nie będzie reakcji to jestem za usunięciem.
Też jestem za.
Tez jestem za usunieciem...
Tylko czy te osoby jak chca koniecznie podczytywac nie beda co 3 dni nowego konta zakladac po usunieciu... wtedy to tez taka walka z wiatrakami i Efryna bedzie miala robote non stop z usuwaniem to tylko takie przemyslenia odnosnie tego ze wiele osob podczytuje bez udzielania sie i fakt ze ciezko sie w nas wbic no ale przeciez kazda z nas kiedys podczytywala ale przy tym probowala chociaz czasem jakis post napisac zeby sie wbic jakos... wiec tez nie rozumiem podczytywania i to hak widac czasem po nicjach na dole regularnego podczytywania a nikt nic nie napisze
Tylko czy te osoby jak chca koniecznie podczytywac nie beda co 3 dni nowego konta zakladac po usunieciu... wtedy to tez taka walka z wiatrakami i Efryna bedzie miala robote non stop z usuwaniem to tylko takie przemyslenia odnosnie tego ze wiele osob podczytuje bez udzielania sie i fakt ze ciezko sie w nas wbic no ale przeciez kazda z nas kiedys podczytywala ale przy tym probowala chociaz czasem jakis post napisac zeby sie wbic jakos... wiec tez nie rozumiem podczytywania i to hak widac czasem po nicjach na dole regularnego podczytywania a nikt nic nie napisze
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, ja teraz wprowadziłam weryfikację, od dwóch tygodni tylko neonka zaakceptowałam (ale i tak nic nie pisze), a resztę, no cóż.. mam te kilkanaście powiadomień dziennie, ale wszystkie nicki i maile brzmią podejrzanie. No trudno, będziemy najwyżej w stałym gronie
Dzięki za odzew, tak zrobię. Chociaż pw tylko do osób, które widuję tu czasem, niestety przez zabezpieczenia antyspamowe nie mogę wszystkim na raz wysłać, a sorry, kilkaset akcji mnie w tym momencie przerasta.
Dzięki za odzew, tak zrobię. Chociaż pw tylko do osób, które widuję tu czasem, niestety przez zabezpieczenia antyspamowe nie mogę wszystkim na raz wysłać, a sorry, kilkaset akcji mnie w tym momencie przerasta.
Efryna aaaa no to lajcik jak jest weryfikacja bo sie balam ze bedziesz tak usuwac oni nowe konta ty usuwac oni nowe konta i tak do zwariowania a tak to spoko chociaz mozna sie pewniej i spokojniej czuc bez takich cichych obserwatorow ze to nie sasiadka z bloku obok
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mi jest obojętne.
mnie to właśnie "razi", bo ja to odbieram jako, że mają czas siedzieć na forum, pisać nic nie chcą, bo nam nie ufają (nie lubią nas?), ale już czytać co u nas to lubią...
no i to forum jest tak mało "popularne", że nie zdziwie się jak połowa tych osób to stare forumki, które się ukrywają...
Raczej na pewno to jakieś użytkowniczki z dawnego forum
- mała_czarna
Decyzja juz podjęta ale żeby nie bylo- za
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka