Użytkownicy bez postów
Użytkownicy bez postów
Widzę, że temat powraca cyklicznie odnośnie tego, czy pozwolić się "podglądać", czy nie. Teoretycznie w da się zrobić blokadę od pewnej ilości postów, w praktyce ona nie działa i nie wiem, czemu. Jedyne, co mogę zrobić i wiem, że zadziała, to usunąć osoby z brakiem postów. Możemy się umówić, że jak ktoś chce się ujawnić, to ma od dzisiaj kilka (np. 3 dni), żeby wyjść z krzaków, a później wszystkich usuwam. Teraz potrzebuję jednoznacznej opinii, bo sama nie chcę podejmować takich radykalnych kroków, więc proszę, wypowiedzcie się.
edit: Oficjalny komunikat: do 15.07 osoby bez postów mają szansę się odezwać, po tym czasie puste konta będą usuwane
edit: Oficjalny komunikat: do 15.07 osoby bez postów mają szansę się odezwać, po tym czasie puste konta będą usuwane
Re: Użytkownicy bez postów
Ja akceptuję tę opcję
Jestem za. Może jakieś pw ewentualnie do tej osoby, żeby wiedziała, że takie są zasady, bo tak to może nie wiedzieć, a ja pamiętam, że na we-dwoje też najpierw czytałam zanim ośmieliłam się napisać.
Też jestem za
- malwinka89
Ja przeczytałam i od siebie mogę dodać tylko to, że osobom z zewnątrz czy obcym może być trudno wbić się w tak hermetyczna grupę która tyle lat się zna. Więc w sumie ja nie mam zdania
Jestem całkowicie za
PopieramKatherina pisze:Jestem za. Może jakieś pw ewentualnie do tej osoby, żeby wiedziała, że takie są zasady, bo tak to może nie wiedzieć, a ja pamiętam, że na we-dwoje też najpierw czytałam zanim ośmieliłam się napisać.
Również jestem za.
Ponadto uważam, że jeśli ktoś czuje się hmm niezręcznie wbijając w naszą grupę, to po co w ogóle nas czyta...?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ponadto uważam, że jeśli ktoś czuje się hmm niezręcznie wbijając w naszą grupę, to po co w ogóle nas czyta...?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja też jestem za