Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Re: Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Sofii, super kolor, w ogóle bym nie zgadła, że miałaś inny na myśli. Co do tego tynkowania, to zdobywasz przecież doświadczenie, następnym razem będziesz pewnie bardziej z siebie zadowolona. W każdym razie uwierz synom, jak nam nie chcesz
Ruby, już Ci wiele razy pisalam, ale Twoje torty są jak z katalogu, mogłabyś je sprzedawać. Mąż zaskoczony niespodzianką?
Ruby, już Ci wiele razy pisalam, ale Twoje torty są jak z katalogu, mogłabyś je sprzedawać. Mąż zaskoczony niespodzianką?
Sofii porażkę! Przdciez czadowo wygląda ten tynk!
Ruby, ale Ty te piękne torty robisz, jestem pod ogromnym wrażeniem.
A teraz powiększam zdjecie toru Sofii i zastanawiam się co poszło nie tak, że jest nazadowolona. Tort piękny, Antos szczęśliwy - czego chcieć więcej?
Podziwiam Was dziewczyny, że potraficie takie cuda robić.
A teraz powiększam zdjecie toru Sofii i zastanawiam się co poszło nie tak, że jest nazadowolona. Tort piękny, Antos szczęśliwy - czego chcieć więcej?
Podziwiam Was dziewczyny, że potraficie takie cuda robić.
Ja po prostu też bym chciała mieć estetyczne torty, ale jestem paprochem
Dzięki za miłe słowa
Dzięki za miłe słowa
To tak jak ja! Zawsze muszę coś spartolić- a to polewa za mocno spłynie a to krzywo otynkowany itd
Ruby, zawsze jak od linijki wychodzą
- malwinka89
Sofii, tobie to tylko czymś przyłożyć za takie gadanie!
Przy tobie i Ruby moje wyglądają jakby je dziecko robiło
Przy tobie i Ruby moje wyglądają jakby je dziecko robiło
Tort strojony Przez moje córki.
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sofii, piekny
Ja wiem o czym mowisz, bo ja sama uwazam, ze moim tortom jeszcze sporo precyzji brakuje i zawsze mam poczucie, ze moglo byc lepiej...
Ale naprawde, tort przepiekny i jakbys nie napisala, ze cos nie tak wyszlo, to w zyciu bym nie pomyslala, ze mialo byc inaczej!
Dziekuje dziewczyny bardzo sie staram i sporo serca i cierpliwosci staram sie wkladac w te torty, ale wiem, ze mogloby byc lepiej...
Jedyne spostrzezenie jest takie, ze dla dziecka tort jest o niebo latwiej mi zrobic, niz tort dla osoby doroslej... jakos mam wiecwj pomyslow, duzo banalniej jest zrobic jakas figurke zwierzaka, niz np walczyc z lepieniem kwiatow itp...
Mchorera, ale pieknie!
Misiowa! Twoje torty sa przepiekne!!! Coz to za krytyka?!
Ja wiem o czym mowisz, bo ja sama uwazam, ze moim tortom jeszcze sporo precyzji brakuje i zawsze mam poczucie, ze moglo byc lepiej...
Ale naprawde, tort przepiekny i jakbys nie napisala, ze cos nie tak wyszlo, to w zyciu bym nie pomyslala, ze mialo byc inaczej!
Dziekuje dziewczyny bardzo sie staram i sporo serca i cierpliwosci staram sie wkladac w te torty, ale wiem, ze mogloby byc lepiej...
Jedyne spostrzezenie jest takie, ze dla dziecka tort jest o niebo latwiej mi zrobic, niz tort dla osoby doroslej... jakos mam wiecwj pomyslow, duzo banalniej jest zrobic jakas figurke zwierzaka, niz np walczyc z lepieniem kwiatow itp...
Mchorera, ale pieknie!
Misiowa! Twoje torty sa przepiekne!!! Coz to za krytyka?!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Chorera, świetny i pewnie przyniósł mnóstwo radości przy robieniu ☺
Ruby, haha prawdę piszę
Ruby, haha prawdę piszę
Chorera, śliczny i wygląda bardzo apetycznie!
Antoś zjadł głowę Marshalla zaraz po zdmuchnięcia świeczek. I wszystkie małe kosteczki
Antoś zjadł głowę Marshalla zaraz po zdmuchnięcia świeczek. I wszystkie małe kosteczki
Sofii, świetny tort Ci wyszedł błękitny też by pięknie wyglądał, ale ten ciemny odcień pasuje, no i reakcja A mówi sama za siebie
Misiowa wrzucam, ale serio wyszedl mi koszmarnie jeszcze brakuje 50 z tylu, ale bedzie dopiero przed samymi urodzinami...
Stwierdzam, ze torty dzieciece sa o niebo latwiejsze...
Stwierdzam, ze torty dzieciece sa o niebo latwiejsze...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby dla mnie bomba!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii jaja sobie robisz? Genialny jest....
W ogóle te wasze torty to jak z cukierni...
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
W ogóle te wasze torty to jak z cukierni...
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka