Ostatnie odkrycie - bardzo przyjemne wino
Necia haha
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Wino!
- Escherichia
Re: Wino!
Nie przepadam za winem, a czerwonego to już w ogóle się nie tykam. Kupiłam mamie na urodziny czerwone słodkie, spróbowałam z ciekawości i dobre!! Ja co nie lubię wina napiłam się z chęcią Teraz kupiłam do domu białe słodkie
Koszt: 35zł
Koszt: 35zł
- Załączniki
-
- thumb_page_1594916648genesis_cabernet_sauvignon_czerwone_slodkie_1579246314.jpg (14.78 KiB) Przejrzano 9947 razy
-
- thumb_page_1594915958genesis_emerald_riesling_colombard_biale_slodkie_1579246276.jpg (14.5 KiB) Przejrzano 9947 razy
Re: Wino!
farazi nie (chyba) przynajmniej nie świadomie chociaż wiem, że to lokalna winnica, zresztą bardzo blisko mojej pracy
Ja nie jestem fanką polskich win, chociaż być może nigdy dobrze nie trafiłam, bo są drogie, a niekoniecznie smaczne, a za takie 60-70 zł (jak często sobie liczą) można kupić naprawdę bardzo dobre wino np. z Nowej Zelandii.
W ogóle to widzę, że już się dzieliłam moim ulubionym winem ale jak mam ochotę na pewnik, to biore sauvignon blanc z regoinu Marlborough i to jest wino, które jest zawsze dobre (nawet w Lidlu są chyba dwa do wyboru za niecałe 30 zł). Tzn to jest białe wino. Jeśli chodzi o czerwone, to też już od dawna jestem wierna zinfandelom i w sumie nawet nie bardzo mi się chce czego innego szukać