Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
- mała_czarna
Re: Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Farazi super
Świetny!
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Ja robiłam Grzesiowi Minecraftowy. Niestety nie Wasz poziom, ale pokażę, bo Grzesiowi się podobał.
Lepienie figurek przy ogromnej wilgotności i wysokiej temperaturze, to była droga przez mękę... Creeper się wykrzywiał, świni rozjeżdżały się nogi
Lepienie figurek przy ogromnej wilgotności i wysokiej temperaturze, to była droga przez mękę... Creeper się wykrzywiał, świni rozjeżdżały się nogi
Miska, piękny. Gratuluję cierpliwości.
Miska, super wyszedl
Miśka, pokazałam B i powiedział, że chce taki na następne urodziny
Miśka, świetnie figurki Ci wyszły, mimo niesprzyjających warunków atmosferycznych.
Miśka, rewela! Planuję coś podobnego na Adasia urodziny. Jakiej masy używałaś?
I najlepszego dla Grzesia!
Dawno nie pokazywałaś swoich chłopców.
I najlepszego dla Grzesia!
Dawno nie pokazywałaś swoich chłopców.
Dzięki I za życzenia dla Desia :*
Sofii, teraz robiłam z Modecor i jakiejś polskiej (szukałam na szybko na allegro i chciałam zamówić wszystkie kolory u jednego sprzedawcy). Modecor była ok, chociaż z niej robiłam tylko detale, a polska była nierówno wybarwiona, więc tu duży minus. Z tych które do tej pory przetestowałam, to chyba Wilton wypada najlepiej.
Sofii, postaram się niedługo pokazać chłopców
Sofii, teraz robiłam z Modecor i jakiejś polskiej (szukałam na szybko na allegro i chciałam zamówić wszystkie kolory u jednego sprzedawcy). Modecor była ok, chociaż z niej robiłam tylko detale, a polska była nierówno wybarwiona, więc tu duży minus. Z tych które do tej pory przetestowałam, to chyba Wilton wypada najlepiej.
Sofii, postaram się niedługo pokazać chłopców
U mnie numer jeden to Wilton biały, a kolorowe kupowałam Renshaw i też były fajne.
Miśka, superowy ten tort! pokazałam A. i też taki chce:P
Miśka, też używałam modecor i w moim odczuciu jest bardzo fajna. Białą zabarwiłam też na próbę na kilka kolorów i wyszły.
Czekam na zdjęcia chłopców
Czekam na zdjęcia chłopców
Jakie Wy jesteście utalentowane wszystkie bez wyjątku!
N 2018
M 2023
M 2023
Szukam pomysłu na krem do tortu na jutro. Myślałam o rafaello ale może coś innego polecicie? Mam dużo owoców (truskawki, borówki, maliny ), które będą na górze ale może wykorzystam je też do środka. Ganache mam z białej czekolady i jasny biszkopt.
Ja bym zrobiła krem z białej czekolady i fruzelinę truskawkową albo połówki truskawek.
Rafaello też super.
Rafaello też super.