Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Misiaq, dzięki! To w takim razie spróbuję sobie zakupić na mój krótki urlop też byłam fanką ostrego dyżuru! A co do czytników, też byłam sceptycznie nastawiona, ale jestem bardzo zadowolona, komfort posiadania książek od razu jest nie do przecenienia (i też bardzo się przydaje na sytuacje typu podróż komunikacją miejską, czekanie w kolejkach itp, bo jest lekki i nie trzeba wszędzie dźwigać grubej książki)
efryna gdzie jedziecie na urlop?
A książka na urlop super, bardzo odpowiednia
A książka na urlop super, bardzo odpowiednia
Misiaq, na razie jedziemy tylko na kilka dni do Londynu, więc w sumie trudno to w ogóle nazwać urlopem (ale kilka godzin do zmarnowania w samolotach będzie). Tylko muszę tego Mroza skończyć
Ja w tym roku pogubiłam sie w liczeniu. Ostatnio czytałam
A teraz nowe zapasy
A teraz nowe zapasy
- mała_czarna
'Zimne' wciąż w trakcie. A jako druga:
47/2018
47/2018
Nie piszę, która to, bo wstyd.
farazi, Mrożek to się za przynajmniej 5 liczy
30/2018
Misiaq, rewelacja! Dzięki za polecenie, momentami śmieję się jak głupia
mała_czarna - podobała Ci się Michalak? Ja po prostu nie cierpię tej laski (zarówno książek jak i jej samej, po tym, w jaki sposób się wypowiada publicznie)
30/2018
Misiaq, rewelacja! Dzięki za polecenie, momentami śmieję się jak głupia
mała_czarna - podobała Ci się Michalak? Ja po prostu nie cierpię tej laski (zarówno książek jak i jej samej, po tym, w jaki sposób się wypowiada publicznie)
- mała_czarna
Efryna sprawnie się ja czyta. Taka lekka i w sam raz na ciążowe zaćmienie
Ale nie taka żebym jakoś polecać miała.
Ale nie taka żebym jakoś polecać miała.
Nie ma sprawy
Ja też wybuchałam śmiechem Ten facet teraz pisze scenariusze do seriali komediowych, więc poczucie humor ma
Ale zakończenie jest ciężkie. Wczoraj skończyłam i nie mogłam zasnąć, bo mi siedziało w głowie.
27/2018
Ja jestem w połowie a tę co teraz czytasz też mam na liście (widzę, że nie wychodzisz z klimatu ), więc również będę wdzięczna za dwa słowa opinii
Moja bratanica zaczyna studia medyczne i mi podrzuca tytuły
Ale akurat tą Pawła Reszki miałam już wcześniej na liście
Tutaj klimat jest zupełnie inny, nie ma wybuchów śmiechu
Ale przeczytać chyba warto, dopiero zaczęłam, ale zapowiada się ciekawie i lekko przerażająco.