Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Aurinko ja miałam na co najmniej 6 palców co najmniej bo cała ręka dosłownie wpadała chirurga a wierz mi małej to on nie miał ale zanim zaczęłam ćwiczyć z dds to kontaktowałam się u nas z fizjo która działa w temacie i ona oceniła właśnie na minimum 6 i jeszcze luz od pępka do mostku... I pod jej okiem udało się zejść do 4 ale sam wygląd brzucha ani obwód się nie zmienił a mam ogromny i powiem ci zniechęciło mnie to wtedy, za jakiś czas natknęłam się na dds i stwierdziłam że spróbuję no i obecnie mam 3 palce i to dość ciasno, dodatkowo od mostka jest zdecydowanie ciaśniej, brzuch zmienił się trochę no widać że coś zaczyna się dziać ale jak mówiłam ja mam ogromny problem więc nie oczekuje efektu płaskiego brzucha po 2 msc
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Magg ważne ze rusza Ja tez byłam na usg u fizjo dwa razy i samymi ćwiczeniami od niej się poprawiało. Pod usg napinalam mięśnie wiec tu wiem jaj to dzila chociaz
Co tak cicho?
Wróciłam, córka marnotrawna.
Ściągnęłam sobie apkę do ćwiczeń brzucha i po 3 dniach ledwo siadam, myślę sobie o co chodzi. A zamiast początkującego etapu wybrałam zaawansowany. Właśnie jadę na rowerze stacjonarnym. Jeszcze 6 minut.
Wróciłam, córka marnotrawna.
Ściągnęłam sobie apkę do ćwiczeń brzucha i po 3 dniach ledwo siadam, myślę sobie o co chodzi. A zamiast początkującego etapu wybrałam zaawansowany. Właśnie jadę na rowerze stacjonarnym. Jeszcze 6 minut.
Sofii, ambitna jesteś
Mi się rowerek zepsuł, a szkoda bo też bym pojezdzila.
Ja teraz co wieczór (jak się da, bo wczoraj tak lało, że się nie dało) chodzę szybkim marszem. Zazwyczaj 8km zrobię.
A na wadze po dwóch tygodniach 2,5 kg mniej
Mi się rowerek zepsuł, a szkoda bo też bym pojezdzila.
Ja teraz co wieczór (jak się da, bo wczoraj tak lało, że się nie dało) chodzę szybkim marszem. Zazwyczaj 8km zrobię.
A na wadze po dwóch tygodniach 2,5 kg mniej
Aneczka, to chyba ty jesteś ambitna
Super, że tak leci.
Super, że tak leci.
Ja teraz zbieram, żeby było z czego zrzucać ale naprawdę jestem już w ciemnej ()()
No i co, nadal wszystkie się "leniwią" (jak mawia mój syn)?
Ja dzielnie ćwiczę, a waga wzrasta. Super. To na pewno te mięśnie tyle ważą
Ja dzielnie ćwiczę, a waga wzrasta. Super. To na pewno te mięśnie tyle ważą
Ja bym musiała przestać żreć
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
- malwinka89
Lecze zakwasy po niedzielnym ABTSofii pisze:No i co, nadal wszystkie się "leniwią" (jak mawia mój syn)?
Sofii, ja mam co najmniej 25 kg do zrzucenia, więc wiesz. Z grubszych szybciej na początku leci. W tym tygodniu się nie ważyłam, bo okres dostałam i się czułam jak balon.
Malwinka, ty tutaj?
Meg, ja przy karmieniu jadłam bardzo dużo, a i tak chudłam. Fajne czasy gorzej było potem przestać żreć.
Meg, ja przy karmieniu jadłam bardzo dużo, a i tak chudłam. Fajne czasy gorzej było potem przestać żreć.
Ja ćwiczę drugi miesiąc
- Załączniki
-
- 20444808-C679-4F4D-8846-D5E89D02E893.jpeg (48.98 KiB) Przejrzano 5561 razy
U mnie eliminacja zbędnych kalorii do ćwiczeń nie mam weny...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Aurinko, super! jakie cwiczenia robisz?
Moj brzuch wyglada jakbym byla w ciazy :/
Endokrynolog swierdzila ze przy tych wynikach badan to ciezko bedzie mi schudnac
Moj brzuch wyglada jakbym byla w ciazy :/
Endokrynolog swierdzila ze przy tych wynikach badan to ciezko bedzie mi schudnac
tarczyca czy prolaktyna?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.