Kulinarne szaleństwa
Re: Kulinarne szaleństwa
Ruby, mi wlasnie czasami wychodzilo za elastyczne. No ale dopoki nie sprobowalam tego to tamte tez mi smakowaly Tylko nie byly wymarzone
KarLa, zapisałam, może też spróbuję. Jak mąż wyjedzie, bo on pierogów nie lubi, a my z M bardzo
Katherina, warto sprobowac My oboje uwielbiamy, A. nie lubi
polecam ten przepis. Jest przepyszny ! https://mgotuje.pl/losos-w-ostrej-marynacie/
Dziewczyny, któraś robi torty z masą cukrową? Pokusiłam się o zrobienie masy i dekoracji z niej. I teraz wszędzie w internetach piszą,żeby nie kłaść masy na bitą śmietanę. Nie wiem jak to rozwiązać, czym posmarować to miejsca pod tym moim logo.
Sofii ja smarowalam ciasto warstwa kremu maslanego i na to masę cukrowa kladlam. Bałam się na śmietanę że rozpuści masę.
Chorera, dasz przepis?
Sofii ostatni tort z masy robiłam 4 lata temu i miałam zapisany na starym kompie ale pamiętam że to z internetu przepis brałam i były tam w przepisie zdjęcia miski z masłem i mikserem . Przeglądane i jak znajdę to dam.
https://pin-upcake.blogspot.com/2013/04 ... a.html?m=1 ten jest zbliżony przepis z tego co pamiętam. Po przesmarowaniu dałam mu czas zastygnac i potem pędzlem namaczalam w wodzie i smarowalam i to było jak klej na masę cukrowa.
Chorera, dzięki!
Ja całego tortu nie chcę obkładać, ale chyba skorzystam z tej masy maślanej na wierzch.
Ja całego tortu nie chcę obkładać, ale chyba skorzystam z tej masy maślanej na wierzch.
Sofii ja kladlam na smietane i bylo ok
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, ja chyba położę dekorację z godzinę przed podaniem... I myślę czy od spodu nie potraktować jej czekoladą
Dziewczyny poszukuje jakiegos sprawdzonego przepisu na golonke pieczona w piwie...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
przepis na pyszne curry, jakby cos to nie ja pisalam Ja zrobilam z kalafiorem. zolta fasolka, marchewka i groszkiem, super wyszlo