Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mnie w domu też tak średnio się podoba, ale jakos idzie. Planuję za to od 24 października zacząć chodzić na latino mix. Zawsze lubiłam tańczyć, chodziliśmy na tanirc towarzyski, to teraz mogę sama pochodzić 
Misiowa, amilka, ech, chciałabym startować z takiej wagi 
Ja dzisiaj -1 kg po kolejnym tygodniu. No nie powiem, żeby efekty były super spektakularne, jak na początek, no ale ważne, że leci
Co do ćwiczeń, to ja teraz chodzę 2x w tygodniu + 1 raz robię jakąś chodakowską, czy coś z youtuba. Powinnam częściej, ale ja naprawdę nie jestem fanką ćwiczeń
a zajęcia wybieram w stylu cardio (fat burning, tabata itp) albo takie ogólne (TBC, cross). Znalazłam prowadzącą, która daje taki wycisk, że się praktycznie wyczołguję z sali, ale daje mi to sporo satysfakcji
głównie, że nie umarłam

Ja dzisiaj -1 kg po kolejnym tygodniu. No nie powiem, żeby efekty były super spektakularne, jak na początek, no ale ważne, że leci

Co do ćwiczeń, to ja teraz chodzę 2x w tygodniu + 1 raz robię jakąś chodakowską, czy coś z youtuba. Powinnam częściej, ale ja naprawdę nie jestem fanką ćwiczeń
- mała_czarna
Ja w ogóle nie ćwiczę póki co 
Nie mam siły wieczorem juz na nic.
No i nie wiem ile jeszcze musze poczekać żeby móc skakanke wyciągnąć.

Nie mam siły wieczorem juz na nic.
No i nie wiem ile jeszcze musze poczekać żeby móc skakanke wyciągnąć.
U mnie dziś 11 kg mniej odkąd zaczęłam się odchudzać. Jak schudne jeszcze 10 bedzie ekstra, a jak 15 to będę w ogóle piać z zachwytu 

Efryna, najważniejsze, że jest spadek. 1 kg mniej jest dla mnie bardziej motywujący niz np 0,7
Ja nie znoszę ćwiczyć, ale chyba w końcu trzeba będzie zaczac. Muszę popatrzeć jakies fitnessy albo zumbyna Xboxa.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Efryna, najważniejsze, że jest spadek. 1 kg mniej jest dla mnie bardziej motywujący niz np 0,7

Ja nie znoszę ćwiczyć, ale chyba w końcu trzeba będzie zaczac. Muszę popatrzeć jakies fitnessy albo zumbyna Xboxa.
Powodzenia dziewczyny!
Powodziam za odwagę te które nie wchodza w ogóle na wagę.
ja to tak raz w tygodniu wchodzę dla kontroli, raczej wole reagować od razu niz później z wielkiej „bagażem”.
Mnie ostatnio ciężko się zmobilizować do ćwiczeń wieczorem
rano mam zawsze zapał tylko nie mam kiedy i do wieczora jakoś mi przechodzi po całym dniu z chłopakami. No nic, trzeba spiąć tyłek
Chociaż z brzucha jestem zadowolona , a dziś weszłam na wagę i spadła 
Powodziam za odwagę te które nie wchodza w ogóle na wagę.
Mnie ostatnio ciężko się zmobilizować do ćwiczeń wieczorem
- mała_czarna
Cinnilla brawo! Super wynik 

- mała_czarna
-1.8kg wiec jak bardzo tydzień to fajnie.
I jak w sklepie na stoisku ze słodyczami nic mnie nie ciągnie, tak jak dziś weszłam do cukierni to o panie, mało nie obśliniłam witryny
I jak w sklepie na stoisku ze słodyczami nic mnie nie ciągnie, tak jak dziś weszłam do cukierni to o panie, mało nie obśliniłam witryny

Dziewczyny, brawo, super wyniki! A Ty Cinnilla wymiatasz! Karmisz piersią? Nie masz problemu z laktacją? Pytam, bo ja jem dziennie ok 1500 kcal i trochę się martwię ale póki co jest ok.
U mnie dziś - 2kg
Jestem z siebie dumna, bo byłam na urodzinach i nie zjadłam torta ale za to poczęstowałam się kostką czekolady w nagrodę
U mnie dziś - 2kg

Jestem z siebie dumna, bo byłam na urodzinach i nie zjadłam torta ale za to poczęstowałam się kostką czekolady w nagrodę

Gratulacje dziewczyny!!! Mi aż tak fajnie nie leci, mam -2 kg, ale to w dwa tygodnie...
Efryna, 1kg na tydzień, to spoko wynik
Uważam, że powinnaś być z siebie zadowolona

Bardzo dobre wyniki dziewczyny. Niech tak dalej spada 
Misiowa, tak karmię, problemów z kamieniem nie zauważyłam. Leon tez dobrze przybiera na wadze wiec chyba jest dobrze

Misiowa, tak karmię, problemów z kamieniem nie zauważyłam. Leon tez dobrze przybiera na wadze wiec chyba jest dobrze

Mala, skakanka to moze byc za duze obciazenie dla miesni dn miednicy, masz mozliwosc podejsc do jakiegos fizjoterapeuty uroginegologicznego? Takiego zeby mial pojecie o kobietach po porodzie? Ja po G wrocilam do biegania po pol roku, po A jeszcze biegac nie zaczelam bo sama czuje ze gorzej idzie poskladanie sie do kupy, no i brak czasu. A skakanka jeszcze bardziej uderzeniowa niz bieganie. Ja osobiscie bym sie bala tak szybko 

- mała_czarna
Itzal ja nie skacze jeszcze. Bo właśnie się boje.
Misiowa, ja wiem, że to jest spoko wynik, ale jednak nie tak spektakularny, jak u Was
dzisiaj fitness, muszę się bardziej spiąć, bo w zeszłym tygodniu miałam tylko dwa treningi, a założyłam sobie minimum trzy...

Wczoraj zaczęłam DDS i MŻ 
Cel, to -8 kg i duuuużo centymetrów w obwodach.

Cel, to -8 kg i duuuużo centymetrów w obwodach.