Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Misiowa, a gdzie można kupić?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Meg ja lubię ten
- malwinka89
Na pewno w super pharmmeg pisze:Misiowa, a gdzie można kupić?
Jutro zajdę do Rossmanna Dzięki!
Mi w tym roku nic absolutnie nie pomaga. Mam tak zmasakrowane dłonie i paznokcie, że aż mnie coś trafia.
Miska a próbowałaś zwykły krem z mocznikiem? Po porodzie miałam takie dłonie, że aż pękały. Kupiłam najzwyklejszy krem z wysoka zawartością mocznika i bardzo pomogło.
na Paznokcie niestety nie znam sposobu, sama mam bardzo liche
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
na Paznokcie niestety nie znam sposobu, sama mam bardzo liche
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Miśka ja mam tak od zeszlego roku, po tej drugiej ciazy tak mi sie zaczęło. Az mi pęka skóra :/ już zaczęłam wszystko robić w rękawiczkach. Podobną masakrę mam ze stopami. Wszystko co kiedyś dzialało i co tu pokazujecie, wymieniacie nie działa. To takie zapychacze na szybko i na chwilę.
W zeszłym roku na stopy i dłonie pomógł krem z olejem makadamia
W tym roku sobie o tym przypomnialam i tylko to działa. Teraz mi się skończyl ten do rąk i wykorzystuje krem wygładzający z olejem makadamia
W końcu znowu stopy są gładkie i dłonie znośne, ale mam problem z suchymi skórkami i kupiłam serum do paznokci z Evree. Jest fajne i działa o ile pamiętam wieczorem stosować
Na rany i pęknięcia na dłonaich pomaga Masć oliwkowa z Ziaji. Zimą mąż też nią ratuje dłonie
W zeszłym roku na stopy i dłonie pomógł krem z olejem makadamia
W tym roku sobie o tym przypomnialam i tylko to działa. Teraz mi się skończyl ten do rąk i wykorzystuje krem wygładzający z olejem makadamia
W końcu znowu stopy są gładkie i dłonie znośne, ale mam problem z suchymi skórkami i kupiłam serum do paznokci z Evree. Jest fajne i działa o ile pamiętam wieczorem stosować
Na rany i pęknięcia na dłonaich pomaga Masć oliwkowa z Ziaji. Zimą mąż też nią ratuje dłonie
Misiowa, czytałam o tych kwasach. Nie ma przeciwwskazań przy kp w takim sensie, że to nie szkodzi dziecku. Natomiast przez zmiany hormonalne skóra może zareagować inaczej, niż sobie tego życzymy.
Ja mam porównanie, bo dwa razy robiłam kwasy u kosmetyczki. Raz w.czasie stabilnych hormonów, efekt był super. Za drugim po burzy hormonalnej musiałam przerwać serię, bo mi nie służyły.
Ja mam porównanie, bo dwa razy robiłam kwasy u kosmetyczki. Raz w.czasie stabilnych hormonów, efekt był super. Za drugim po burzy hormonalnej musiałam przerwać serię, bo mi nie służyły.
Miśka, mi tylko ten pomógł https://www.aptekagemini.pl/linourea-a- ... y-50g.html
pomyślałam jeszcze o linomagu zielonym, on ma silnie regenerujący olej lniany przecież w składzie, tylko to na noc, bo tłusty
pomyślałam jeszcze o linomagu zielonym, on ma silnie regenerujący olej lniany przecież w składzie, tylko to na noc, bo tłusty
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu, Aurinko, dzięki! Zamówiłam sobie w DOZ ten Anida z woskiem i mocznikowy, będę testować.
Jaki polecacie tusz do rzęs?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ja lubię max factor false lash effect (wydłużający + pogrubiajacy) dużo różnych wypróbowałam, ale jakoś zawsze jednak do niego wracam