a z części na część coraz słabsze.
Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ja robiłam kiedyś podejście do Bondy i wymiękłam.
Wstyd mi się tu przy Was pokazywać z moimi statystykami, choć obecny rok zapowiada się owocnie jesli wszystko bwdzie się układac tak jak zaczęło od poerwszych dni stycznia. W temacie polskich ksiazek to ogóle nie przepadam za nimi. Wyjatek oddaję reportażom w tym wielki szacun dla Sumlińskiego i Miłoszewskiego, którego styl pisania bardzo mi leży-nawet dziecięce Gory Zmijowe wciagałam z ekacytacją. Zainspireowana małą wypozyczyłam teraz Kordel, ale nie mogę się jeszcze mantalnie zebrać do niej.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Ależ macie tempo...
3/2019
3/2019
Teraz widzę, że opinie słabe ale jak już mam, to przeczytam. Długa nie jest
4/2019
4/2019
Jedyna lektura jakiej nie przeczytałamKatherina pisze:Dawno nie czytałam, kiedyś znałam prawie na pamięć.
3/2019
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Meg, to ja czytałam trylogię kilkadziesiąt razy (bo na pewno więcej niż kilkanaście).
Mnie pokonała Lalka, moja mama powiedziała, że osobiście pisze mi usprawnienie, bo już nie może patrzeć jak się męczę nad tą książką
Mnie pokonała Lalka, moja mama powiedziała, że osobiście pisze mi usprawnienie, bo już nie może patrzeć jak się męczę nad tą książką
Oo to u mnie dla odmiany jedna z szybciej wciagnietych lekturKatherina pisze:Meg, to ja czytałam trylogię kilkadziesiąt razy (bo na pewno więcej niż kilkanaście).
Mi też potop nie podszedł. Podobnie jak Dziady i Krzyżacy. Męczyłam się przy tym strasznie. Za to Lalka spoko. Miałam ja z resztą na maturze
Mnie do szału Izabela i Wokulski doprowadzali, ją miałam ochotę sprać, a nim potrząsnąć, żeby się ogarnął. Lubię lubić i rozumieć choć jednego bohatera w książce, a tam same nieogary były i mnie denerwowali tylko
Trylogia jest cudowna Krzyżacy też fajnie się czytało.
Mnie najbardziej męczyły i ich nie czytałam te lektury z okresu romantyzmu jak Dziady, Kordian itp.
Mnie najbardziej męczyły i ich nie czytałam te lektury z okresu romantyzmu jak Dziady, Kordian itp.