Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Tw malmut sa stabilne i wytrzymale. My mamy to, ale nie przemyslalam sprawy i w sumie teoche zaluje ze nie dolozylam i nie kupilam tego co ma candela, bo krzeselka sa wg mnie malo stabilne.
my te ostatnio kupiliśmy (wcześniej mieli inne krzesełko) i ciągle w użyciu
[była fotka]
[była fotka]
Ostatnio zmieniony 22 sty 2019, 21:44 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Itzal Aleks wygląda jak Pan tego królestwa
Surte ale fajnie wyglądają
Surte ale fajnie wyglądają
My mamy krzesełko Mamut i ono jest super praktyczne, gorzej z kwestią "estetyczną"
Te która pokazałaś na zdjęciu są ładne, ale wydają się mało stabilne (chyba, ze to tak tylko wygląda na zdjęciu), a dziecko nie będzie korzystać z takiego krzesaka tylko i wyłącznie grzecznie przy nich siedząc
Ostatnio zmieniony 22 sty 2019, 11:22 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.
A dla mnie wyglądają super, bardzo mi się podobają.Misiaq pisze:My mamy krzesełko Mamut i ono jest super praktyczne, gorzej z kwestią "estetyczną"
Te która pokazałaś na zdjęciu są ładne, ale wydają się mało stabilne (chyba, ze to tak tylko wygląda na zdjęciu), a dziecko nie będzie korzystać z takiego krzesaka tylko u wyłącznie grzecznie przy nich siedząc
Mamy stolik i 2 krzesła już prawie 4 lata, nadal nic się nie dzieje.
Asieka, taki zestaw jak ten, co ty pokazałaś miała moja przyjaciółka. Dzieciaki nie chciały przy nim siedzieć bo to jest bardzo małe i niewygodne.
My mamy takie. Michał jest zadowolony, bo stolik jest otwierany i z drugiej strony pokrywy jest klockowy blat, który pasuje do Lego. Wszystkie klocki tam ustawia.
Szkoda tylko, że tak beznadziejnie się czyści, ale coś za coś
Szkoda tylko, że tak beznadziejnie się czyści, ale coś za coś
Nuuutella, my mamy takie krzesełko, S chętnie na nim siada, ale super stabilne to ono nie jest, przez pierwsze dni S je przewróciła pare razy gdy je chciała przesunąć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakie słodkie
W ogóle S. ma chyba niezłe królestwo. W przyszłości będą mieli z K. razem pokój?
W ogóle S. ma chyba niezłe królestwo. W przyszłości będą mieli z K. razem pokój?
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Aitu sliczny pokoik
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Aitutaki zapkmnialam odpisac, ekstra te krzesełka!
Zdecydowaliśmy się na te krolicze, mąż zrobi wzmocnione żeby były bardziej stabilne
Zdecydowaliśmy się na te krolicze, mąż zrobi wzmocnione żeby były bardziej stabilne
Dziękuję
Lexie, K w przyszłości dołączy do S, kiedy to nastąpi będzie zależało od tego, jak będzie w nocy spał, a pokój w całości wrzucę jak jeszcze parę dodatków dojdzie, a przede wszystkim zasłony
Nuuutella, dobrze mieć takiego męża
Lexie, K w przyszłości dołączy do S, kiedy to nastąpi będzie zależało od tego, jak będzie w nocy spał, a pokój w całości wrzucę jak jeszcze parę dodatków dojdzie, a przede wszystkim zasłony
Nuuutella, dobrze mieć takiego męża
Mnie denerwuja osobiscie takie pudla na wszystko, bo robi sie graciarnia. Wole poukladane na polkach (ma to ten plus, ze zabawek musi byc malo ).
nuutella ja trzymam posegregowane zabawki/ puzzle w takich pudełkach składanych z Pepco
Duplo mam w plastikowym pudełku.
Takie worki jak pokazujesz też są. Tych z allegro nie mam, ale te z Pepco spełniają swoją funkcje.
Duplo mam w plastikowym pudełku.
Takie worki jak pokazujesz też są. Tych z allegro nie mam, ale te z Pepco spełniają swoją funkcje.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Myślałam o czymś takim na pluszaki, nie mam potrzeby trzymania ich na półkach
Lidabeth dzięki, zajrzę w takim razie najpierw do pepco