Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Wracam. Miałam nadzieję, że ciążowe kilogramy same polecą, tymczasem zostało 5,5kg i ani drgnie od miesiąca. Dzisiaj wreszcie weszłam w przedciążowe jeansy, ale brzuch mi się z nich wylewa i boczki. Tego się muszę pozbyć.
Może tu znajdę motywację... Ważę niby mniej niż przed ciążą i nawet brzuch bardziej płaski (niż przed ciążą, a nie w ), ale to wciąż jest za dużo... Nigdy nie mogłam zmusić się do diet (choć ja w ogóle warzywna jestem, więc raczej zdrowo), bardziej ruch praktykowałam. Przed ciążą mega spodobały mi się zajęcia na tych mini trampolinach, genialne to było, bo i zabawa i mega wycisk, chudłam fajnie. No, ale pewnego dnia dziwnie mi się skakało no i okazało się, że w końcu się udało i jestem w 5tc oczywiście nie ryzykowałam dalej, i tak się bałam, czy to skakanie jakichś szkód nie narobiło.
Także jak któraś ma możliwość, to polecam bardzo trampoliny chociaż na szkole rodzenia babeczka mówiła mi, że niby kiepsko wpływają na kręgosłup i mięśnie dna miednicy... nie wiem już sama.
Od kiedy Mała na świecie, to jakoś nie mogę sobie wygospodarować czasu na ćwiczenia... mam nadzieję, że tu podpatrzę, jak to robicie
Także jak któraś ma możliwość, to polecam bardzo trampoliny chociaż na szkole rodzenia babeczka mówiła mi, że niby kiepsko wpływają na kręgosłup i mięśnie dna miednicy... nie wiem już sama.
Od kiedy Mała na świecie, to jakoś nie mogę sobie wygospodarować czasu na ćwiczenia... mam nadzieję, że tu podpatrzę, jak to robicie
dla mnie to było fajne jakieś 2 razy, później mi isę znudziło
o której masz wizytę? Ja dzisiaj też idę po zielone światło
i jak idzie?
A ja znowu 0,5 kg do przodu. i nie wiem jak wygospodarować czas na bieganie teraz jak jest gorąco. Ja powyżej 20 stopni nie daje rady a wieczorem jak jest ciemno boję się biegać :-/ zostaje mi bieganie rano ale to będę musiała wstawać o 5.15, ciekawe co by z tego było :-/
Witam się, od piątku zaczynam swoją walkę do zrzucenia 20 kg
W sobotę zaczynam z dieta i na dniach zapisuje się na ćwiczenia na trampolinie bo to najlepsze na mój kręgosłup
W sobotę zaczynam z dieta i na dniach zapisuje się na ćwiczenia na trampolinie bo to najlepsze na mój kręgosłup
- mała_czarna
Ja póki co drugi dzień (to dopiero sukces ) trzymam się swoich wytycznych. Jak juz mi to wejdzie w krew to wezmę się za zmiany w diecie.
Problem mam z tym co do pracy zabierać do jedzenia żeby było ok i żeby się najeść
Problem mam z tym co do pracy zabierać do jedzenia żeby było ok i żeby się najeść
Mała, jutro już środa i jak Twoje poniedziałkowe postanowienia?
Lisbeth, kciuki z pozwolenie
Lisbeth, kciuki z pozwolenie
- mała_czarna
Dwa wyzwania zaczęłam skakanka i wykroki(to się pewnie fachowo inaczej nazywa). Wodę pije że ho ho ( choć pewnie to jeszcze ciągle mało) i nic słodkiego ani cziperków
mała_czarna pisze: ↑31 maja 2017, 9:00Dwa wyzwania zaczęłam skakanka i wykroki(to się pewnie fachowo inaczej nazywa). Wodę pije że ho ho ( choć pewnie to jeszcze ciągle mało) i nic słodkiego ani cziperków
super
również mam zielone światło Mogę wrócić do każdej aktywności, oczywiście zachowując przy tym zdrowy rozsądek.
Jutro się zważę i ustalę z M w jakie dni mogę chodzić, bo muszę się dostosować do jego pracy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
-
I ja sie dolaczam. Od niespelna dwoch tygodni cwicze a od poltorej tygodnia w koncu bardziej pilnuje jedzenia. Efektow jakichs wybitnych nie ma, z nog nie polecialo mi totalnie nic :/ Pod koniec lipca chcemy jechac na urlop wiec wypadaloby jakos wygladac a nie jak galaretowaty wieloryb :/
Hej, 2 dni na diecie
Jem zdrowo regularnie i trzymam się jadłospisu, i nawet waga drgnęła ^^
Jem zdrowo regularnie i trzymam się jadłospisu, i nawet waga drgnęła ^^
- mała_czarna