Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Słabo, bo nie poszłam na siłkę i mam ochotę napisać do Bartka, że jak będzie wracał, to niech kupi mi czekoladę
Ja też dziś pożarłam kawałek torcika wedlowskiego Raz na jakiś czas się należy
Zrobiłam mój trening, miałam dziś w planie cardio i na orbi już nie mam siły. Czuję się przeczołgana w tą i z powrotem. Nie wiem gdzie mam ręce, a gdzie nogi.
Zrobiłam mój trening, miałam dziś w planie cardio i na orbi już nie mam siły. Czuję się przeczołgana w tą i z powrotem. Nie wiem gdzie mam ręce, a gdzie nogi.
Podziwiam was za te treningi.
Odkąd wróciłam na pełen etat to mam zakwasy w nogach... Wieczorem dosłownie mi pulsują.
Początkiem stycznia dobiłam do 59, teraz od powrotu do pracy poleciało do 57.
30 marca mam imprezę z okazji 30. Chcę ważyć max 55.
Odkąd wróciłam na pełen etat to mam zakwasy w nogach... Wieczorem dosłownie mi pulsują.
Początkiem stycznia dobiłam do 59, teraz od powrotu do pracy poleciało do 57.
30 marca mam imprezę z okazji 30. Chcę ważyć max 55.
- Escherichia
Zjadłam wczoraj całą czekoladę i ciastko
Escherichia, @ nadchodzi?
Ja się tak bałam ważyć, przez to, że w piątek cholera przyszła, ale nie jest źle. Po tygodniu diety o niskim IG mam na minusie 0,8 kg. Wiem, że to niewiele, ale mnie nawet taki spadek cieszy. Tym bardziej, że moja jedyna aktywność fizyczna to spacery z dziećmi, bieganie za nimi po domu i sprzątanie.
Itzal, dzieki za wszelkie wskazówki
Ja się tak bałam ważyć, przez to, że w piątek cholera przyszła, ale nie jest źle. Po tygodniu diety o niskim IG mam na minusie 0,8 kg. Wiem, że to niewiele, ale mnie nawet taki spadek cieszy. Tym bardziej, że moja jedyna aktywność fizyczna to spacery z dziećmi, bieganie za nimi po domu i sprzątanie.
Itzal, dzieki za wszelkie wskazówki
Miska patrząc na to że od początku roku się pilnowalam starałam się jeść zdrowo i nie jadłam w ogóle słodyczy i nie spadło nic, to bardzo dobrze
Jak tam grubaski?
Moja waga dalej ani drgnie, ale ku pokrzepieniu znalazłam takie zdjęcia... Laski, najpierw masa, później rzeźba
Moja waga dalej ani drgnie, ale ku pokrzepieniu znalazłam takie zdjęcia... Laski, najpierw masa, później rzeźba
Ostatnio zmieniony 18 lut 2019, 11:05 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.
Miśka
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Ja wciąż gruba ale weszłam juz w najmniejsze swoje dżinsy wiec jest lepiej.Miśka pisze:Jak tam grubaski?
Mój weekend to było dno dna, nawet nie staję na wadze. Ale mam dziś trening w planach
Farazi, możesz mi przysłać, mi by to nie przeszkadzało.
Mała, to i tak super!
Farazi, zapraszamy do naszego zacnego grona
W sumie ja taką wagą też bym nie pogardziła. Przynajmniej dobrze działa na zdrowie psychiczne
Ja mam dziś dzień przerwy, ale chyba wskoczę na szybkiego orbitreka. Zależy czy Grześ szybko uśnie.
Jutro mam 90-minutowy trening techniczny z autorką planu naprawczego, a dziś odkryłam że rozejście pod pępkiem mi się zamknęło
Farazi, zapraszamy do naszego zacnego grona
W sumie ja taką wagą też bym nie pogardziła. Przynajmniej dobrze działa na zdrowie psychiczne
Ja mam dziś dzień przerwy, ale chyba wskoczę na szybkiego orbitreka. Zależy czy Grześ szybko uśnie.
Jutro mam 90-minutowy trening techniczny z autorką planu naprawczego, a dziś odkryłam że rozejście pod pępkiem mi się zamknęło