tez mi sie to podoba
Kuchnia
Re: Kuchnia
Dziękuje
Ale poruszenie wywołała podłoga.
Korytarzyk i łazienka była robiona rok temu i tam są wszystkie tak płytki ułożone (po dłuższej ściśnie). Teraz dorabialiśmy kuchnie i tak nam też pasowało żeby po dłuższym boku było i nie zastanawialiśmy się, czy wypada czy nie
Nutella, tak grafit
Ale poruszenie wywołała podłoga.
Korytarzyk i łazienka była robiona rok temu i tam są wszystkie tak płytki ułożone (po dłuższej ściśnie). Teraz dorabialiśmy kuchnie i tak nam też pasowało żeby po dłuższym boku było i nie zastanawialiśmy się, czy wypada czy nie
Nutella, tak grafit
Przez 3 lata nacieszylismy się pięknem zmywania cudownych malych paluszków, gotowych dan wytartych w ściany i cudownych obrazków stworzonych przez kochanych artystow, a nowa krew rosnie i zaraz zasili nasze szeregi w nowy zapał tworczy, więc bedziemy kompletnie niemodni i robimy resztę kuchni (tej za moimi plecami) w plytkach. Mam taką wnekę i tylko w niej na 1 ścianie są plytki, ktore będą kontynuowanie w pozostslej części, ale gryzę się co zrobic tu przy oknie. Jak myslicie lepiej iść za ciosem i wszędzie kłaść to samo co na scianie czy jakieś małe biale płytki/mozaika?
Bez plytek zpstanie tylko sufitItzal pisze:Ale przy oknie chcesz plytki klasc? I od razu deptak dla dzieci?
Ale tak nad oknem? Przecież tam dzieci nie sięgają? Ja bym zostawiła bo przytłoczy
Właśnie tego przytloczenia się boje dlatego Was pytam bo myslalam że coś podpowiecie. Tu rzeczywiście dzieci nie sięgają i jest najczysciej, ale z kolei to jest czesc w której pieke i gotuję więc też nie do końca jest tak jakbym chciała.
Mamy tez taki kwiatek od pary z czajnika
Mamy tez taki kwiatek od pary z czajnika
Mimezja moim zdaniem duże płytki będą złe wyglądały, bo będą bardzo pocięte. Wsplczulabym temu, który by to robił:P jak już to mozaika, ale moim zdaniem to też niekoniecznie by pasowało
Kurcze mialyscie pomoc a nie potwierdzic to co dreczy mnie sama