porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Asieka, ja przerobilam dwa plastikowe i nie zdaly egzaminu, po roku byly do wymiany, bo gdzies przy gorze pekaly, a byl bosch i siemens, nie wiem czy ja tak beznadziejnie trafialam, czy taki urok...
Pozniej mialam szklany, ale tez z plastikowa gora i ten sam problem, plastik zaczal pekac... myslalam nad szklanym znow ale ze szklanym dziubkiem tez itp a istatecznie kupilam metalowy i jestem wkoncu zadowolona... a kupilam jakis tanszy, zadna znana marka, bo stwierdzilam, ze szkoda mi pieniedzy na wymiane znow za rok...
Mamy go juz dwa lata i sprawdza nam sie lepiej jak poprzednie firmowe...
Pozniej mialam szklany, ale tez z plastikowa gora i ten sam problem, plastik zaczal pekac... myslalam nad szklanym znow ale ze szklanym dziubkiem tez itp a istatecznie kupilam metalowy i jestem wkoncu zadowolona... a kupilam jakis tanszy, zadna znana marka, bo stwierdzilam, ze szkoda mi pieniedzy na wymiane znow za rok...
Mamy go juz dwa lata i sprawdza nam sie lepiej jak poprzednie firmowe...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, dzięki
Bo czy prawdą jest, że jak się ma indukcję to lepiej mieć elektryczny niż zwykły na indukcję?
Bo czy prawdą jest, że jak się ma indukcję to lepiej mieć elektryczny niż zwykły na indukcję?
Asieka, tutaj nie pomoge, bo ja ze zwyklego nie korzystam, zawsze elektryczny u nas
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja gotuje na indukcji wode. Szybko i nie stoi dodatkowy sprzęt na blacie
Asieka mi bylo szkoda zagracać plytę czajnikiem i mam elektryczny metalowy, który stoi też w wygodniejszym miejscu do parzenia herbaty. Metalicznego posmaku nie mielismy. Czajnik był chyba taki przecięetny cenowo z firmy russel hobs cos ok 100zl
Czy mogłybyście polecić jakąś porządną ale niewielką kosiarkę elektryczną?
A ja polexam wam odkurzacz ilife a8. Jeśli ktoś nie jest przekonany, czy 3-4 tys za roombe to nie za dużo, to ten gagatek za 900 zl to super sprawa Nasze mieszkanie 70 m sprząta w godzinę-poltorej. A no i sam sobie chyba tworzy kurz, bo to niemożliwe zebym miała tak brudno
Phi, ja polecam vilede za 30 euro. Wiecej za odkurzacz samojezdzacy nie dam
Myślałam o nim dla mnie najważniejsze by radził sobie z włosami na panelach bo mi wypadają garściami
N 2018
M 2023
M 2023
Moje zbiera Mialam na probe roombe od znajomych, mialam jakis chinski z funkcja mopowania. Jak na odkurzacze za ponad 200 e to malo robia, na pewno za te kase zabawki powinny same zbierac i zaslon nie wciagac Jak ja mam przygotowac mieszkanie zeby robocik mogl posprzatac, to taki za 30 e spelnia moje oczekiwania w zupelnosci
Itzal rzuc kobieto modelem?
A nie macie robota co pakuje do zmywarki i z niej wyciąga?
A nie macie robota co pakuje do zmywarki i z niej wyciąga?
Itzal dziękuję za opinie! A czy głośno chodzi? Wstyd się przyznać, ale nigdy nie miałam styczności z tego typu urządzeniem, nigdy nie widziałam w akcji
N 2018
M 2023
M 2023
Ja tam mam roombę i wcale nie przygotowuje specjalnie do niej mieszkania. Nie wciąga mi zasłon czasem tylko lego znajduję przy opróżnianiu pojemnika. A jak A. ma burdel, to zamykam drzwi do jej pokoju:P ale moje hasło "puszczam roombę" bardzo nadaje przyspieszenia mojemu dziecku w zbieraniu zabawek
Efryna no mi wciagnela zaslony, a nie bede wymieniac na krotkie bo robocik narzeka