Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
Re: Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
Itzal, to juz pierwszy problem z biala sciana
Nie posiadam w domu czysto bialej sciany
Nie posiadam w domu czysto bialej sciany
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mi wyszło Soft Classic.
Jak chyba większości Polek
Bardzo trudno tak siebie ocenić.
Jak chyba większości Polek
Bardzo trudno tak siebie ocenić.
Ja tam patrzę na siebie i nic nie widzę
Nawet sobie wygooglowałam jak wg nich wyglądają spadziste ramiona. Nie widzę różnicy między nimi, a normalnymi
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Nawet sobie wygooglowałam jak wg nich wyglądają spadziste ramiona. Nie widzę różnicy między nimi, a normalnymi
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Zrobiłam tę analizę, ale miałam problem z odpowiedzią na cześć pytań, bo jak patrzę na siebie w lustrze i na zdjeciach to zawsze widze 2 kompletnie inne sylwetki i twarze - na korzysc zdjęć
Tez robilam analize u Grety kilka lat temu! 🖐
Zdecydowanie pomoglo mi to z wyrazaniem siebie poprzez styl, chociaz nie powiem ze czasem nadal bladze
Witam sie jako TR (gwiezdny, basniowy, karmazynowy ethereal... ale to juz wyzsza szkola jazdy) + ciemna zima (przed analiza bylam przekonana, ze jestem ciemna jesienia)
Zdecydowanie pomoglo mi to z wyrazaniem siebie poprzez styl, chociaz nie powiem ze czasem nadal bladze
Witam sie jako TR (gwiezdny, basniowy, karmazynowy ethereal... ale to juz wyzsza szkola jazdy) + ciemna zima (przed analiza bylam przekonana, ze jestem ciemna jesienia)
Hecate, Ty chyba na starym forum wrzucalas ten szczegółowy opis, co Ci wyszło z tej analizy -- mogłabyś go jeszcze raz wkleić (jeśli gdzieś jeszcze masz)? Bo sobie właśnie o Tobie przypomniałam jak zaczął się ten wątek, bo pamiętam jak wysyłałaś zdjęcia i czekałaś na analizę i że to była czarna magia dla mnie wtedy
To można gdzieś wysłać swoje zdjęcie i ktoś przeprowadzi taką analizę?efryna pisze: ↑04 lip 2019, 10:04Hecate, Ty chyba na starym forum wrzucalas ten szczegółowy opis, co Ci wyszło z tej analizy -- mogłabyś go jeszcze raz wkleić (jeśli gdzieś jeszcze masz)? Bo sobie właśnie o Tobie przypomniałam jak zaczął się ten wątek, bo pamiętam jak wysyłałaś zdjęcia i czekałaś na analizę i że to była czarna magia dla mnie wtedy
O to by mi pasowało, bo ja nie umiem siebie ocenić
Misiaq, ta, ale to kupę kasy kosztuje:P
A tego to nie wiem i nie wiem, czy nadal jest to kupa pieniędzy, bo dawno temu o tym czytałam i może po prostu wtedy mi się wydawało bardzo dużo
1000???! To ja już wole schudnąć wtedy wyglądam dobrze we wszystkim
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Są też tańsze opcje (mniej szczegółowe), nawet za 500 zł, no ale nadal mi się to wydaje kupą kasy (i zgadzam się z tym chudnięciem ).
Zakupy ze stylistyką to też niestety droga impreza... Chociaż kusząca
Zakupy ze stylistyką to też niestety droga impreza... Chociaż kusząca
Neciu naszym chyba większym problem niż nadprogramowe kilogramy jest niski wzrost, a z tym to niestety już nic nie zrobimy.
Ja byłam na darmowym spotkaniu ze stylistką w centrum handlowym (Złote Tarasy organizowały taką akcję), moja przyjaciółka nas zapisała. Fajne to nawet było, ale tylko godzina, a to zdecydowanie za mało.
Także myślę, że cały dzień ze stylistką byłby bardzo pożyteczny.
Tylko, ze mnie to spotkanie bardzo krępowało, pomijając już kwestię ceny takiej usługi, nie czułam się komfortowo i raczej bym się na takie spotkanie sama nie zdecydowała.