Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Jest druga część, też fajna.
Za to ta o pielęgniarkach to nie, męcząca raczej
Z medycznych to jeszcze ta jest podobno dobra, ale jeszcze nie dobrnęłam do niej
http://s.lubimyczytac.pl/upload/books/4 ... 52x500.jpg
Misiaq, o szkoda, że ta o pielęgniarkach słaba, bo miałam ochotę ją przeczytać. To sobie daruję Mnie się z medycznych podobało bardzo stulecie chirurgów Thorwalda (pewnie znasz, bo klasyk)
Czy ktoras z Was czytała Naturalistę? Fajnie mi szlo ale w polowie utknelam i od 2-3 tygodni nie mogę się przemóc. Zapowiadalo sie fajnie, a z kazda kolejną kartką jestem coraz bardziej wypluta i nie wiem czy warto to dalej ciagnać czy oddac do biblioteki i się nie męczýc
Nie czytałam, ale się przymierzam
A "W czepku urodzone" to mam wrażenie, ze to książka o pielęgniarkach dla pielęgniarek, taka trochę narzękajaco-motywująca.
Oczekiwałam bardziej pikantnych historii w stylu "Będzie bolało", a to raczej opowieść o systemie
Ja też długo nie mogłam się przekonać, ale przeważyło, że lubię czytać wieczorami i przy podświetleniu czytnika nie muszę świecić światła, no i w bibliotece na nowości zawsze trzeba długo czekać, a tu będzie od razu
Na razie jestem zadowolona, że go kupiłam, ale pierwsze czytanie jeszcze przede mną:)
Na razie jestem zadowolona, że go kupiłam, ale pierwsze czytanie jeszcze przede mną:)