Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Nie wiem, w którym wątku napisać...
Ale co myślicie o stworzeniu osobnego wątku, w którym można by polecać książki. Ja tu czasem zaglądam, ale ciężko zdecydować, co przeczytać
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ale co myślicie o stworzeniu osobnego wątku, w którym można by polecać książki. Ja tu czasem zaglądam, ale ciężko zdecydować, co przeczytać
Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
Chyba tu będzie lepiej robić krótkie recenzje
Szkoda. Bo czasem czytacie, a byście nie pleciły. Ja się powoli zabieram za "Będzie bolało". Idzie mi czytanie jak krew z nosa.Misiaq pisze:Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
To w sumie można napisać co się myśli o danej książce albo ocenić w skali 1-10meg pisze: ↑02 sie 2019, 9:51Szkoda. Bo czasem czytacie, a byście nie pleciły. Ja się powoli zabieram za "Będzie bolało". Idzie mi czytanie jak krew z nosa.Misiaq pisze:Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
"Będzie bolało" dla mnie 9 (przy czym 10 to daję takim klasykom jak "Władca pierścieni" )
To dobrze kupiłamMisiaq pisze:To w sumie można napisać co się myśli o danej książce albo ocenić w skali 1-10meg pisze: ↑02 sie 2019, 9:51Szkoda. Bo czasem czytacie, a byście nie pleciły. Ja się powoli zabieram za "Będzie bolało". Idzie mi czytanie jak krew z nosa.Misiaq pisze:Gdzieś już był taki wątek, ale umarł śmiercią naturalną.
"Będzie bolało" dla mnie 9 (przy czym 10 to daję takim klasykom jak "Władca pierścieni" )
Była promka to wzięłam przy okazji kupna książki dla mamy.
Ja często piszę jedno zdanie, czy urywa ()() czy nie urywa.
Będzie bolało to jedna z fajniejszych książek, które przeczytałam w tamtym roku, uśmiałam się strasznie
ja teraz coś takiego czytam:
bardzo przyjemna
Będzie bolało to jedna z fajniejszych książek, które przeczytałam w tamtym roku, uśmiałam się strasznie
ja teraz coś takiego czytam:
bardzo przyjemna
a mnie dawno nic nie porwało, ostatnio czytam książki takie 'w sam raz na raz', lekkie i przyjemne, ale za chwilę do zapomnienia
Mi z ostatnio przeczytanych zapadła w pamięć "Zapisane w wodzie".
Ale ona ma słabe opinie w necie.
Ale ona ma słabe opinie w necie.
Czytanie to nie wyścig, tylko ma być przyjemnością
ja najwięcej miałam 85 w roku, więc pewnie teraz będzie więcej, ale nie po to czytam mam taką pracę, w której mam dużo czasu na czytanie, stąd ten wynik, inaczej z pewnością byłoby gorzej. A teraz na czytniku widzę ile dokładnie czasu spędzam z książkami, nie miałam pojęcia że jest tego aż tyle
ja najwięcej miałam 85 w roku, więc pewnie teraz będzie więcej, ale nie po to czytam mam taką pracę, w której mam dużo czasu na czytanie, stąd ten wynik, inaczej z pewnością byłoby gorzej. A teraz na czytniku widzę ile dokładnie czasu spędzam z książkami, nie miałam pojęcia że jest tego aż tyle