Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ciąża to inna historia
Zapomniałam ze Ty kp. To jak Aurinko pisze, pewnie tylko krzywa i tarczyca. Ja przy kp nie miałam okresu 1,5 roku,
a waga oczywiście nie spadała. Jak okres wrócił i karmiłam miałam okres przez pol roku jak w zegarku. Skończyłam kp i znowu sie posypało
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zapomniałam ze Ty kp. To jak Aurinko pisze, pewnie tylko krzywa i tarczyca. Ja przy kp nie miałam okresu 1,5 roku,
a waga oczywiście nie spadała. Jak okres wrócił i karmiłam miałam okres przez pol roku jak w zegarku. Skończyłam kp i znowu sie posypało
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dokladnie, narazie krzywa i tarczyca, bo reszta musi byc 2-5dc...
Bardzo wazna jest tez insulina, bo moze krzywa cukrowa wychodzic ok ale w parze z insulina juz byc chaos...
Bardzo wazna jest tez insulina, bo moze krzywa cukrowa wychodzic ok ale w parze z insulina juz byc chaos...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Daff, pytam bez cienia złośliwości żeby nie było. Nigdy Cię kp nie męczyło? Karmiłam rok i pod koniec cieszyłam się, że już się odstawiamy. Byłam już tym trochę zmęczona.
Myślę, że badania to dobry pomysł, ale niektórzy tak mają (z tym tyciem w ciąży). Nie jesteś pierwszą osobą, o której słyszę, że tyle przytyła.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Myślę, że badania to dobry pomysł, ale niektórzy tak mają (z tym tyciem w ciąży). Nie jesteś pierwszą osobą, o której słyszę, że tyle przytyła.
Ja mam kolezanke, ktora w ciazy przytyla 41kg! W zyciu bym w to nie uwierzyla, jakby mi nie pokazala karty ciazy, bo poznalam ja kilka miesiecy po jej porodzie i wygladala jakby w ciazy nigdy nie byla... no ale chyba wpisy 51kg z pierwszej wizyty i 92kg z ostatniej nie klamaly
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nawet by mi do głowy nie przyszło, ze to jakaś złośliwośćmeg pisze:Daff, pytam bez cienia złośliwości żeby nie było. Nigdy Cię kp nie męczyło? Karmiłam rok i pod koniec cieszyłam się, że już się odstawiamy. Byłam już tym trochę zmęczona.

Fascynuje mnie laktacja

Zdrowa na wszystko?Itzal pisze:Moja siostra np w kazdej ciazy tyla po 25kg. Jadla jak zwykle.
Ja się boje zajrzeć to swoich kart pod koniec to nawet nie liczyłam który to kilogram, a ze słabo liczę to wystarczyło nie przykuwać uwagi do cyferekRuby pisze:Ja mam kolezanke, ktora w ciazy przytyla 41kg! W zyciu bym w to nie uwierzyla, jakby mi nie pokazala karty ciazy, bo poznalam ja kilka miesiecy po jej porodzie i wygladala jakby w ciazy nigdy nie byla... no ale chyba wpisy 51kg z pierwszej wizyty i 92kg z ostatniej nie klamaly
Ma hashimoto. Ja tez mam, a tyjemy rozniedaffodil pisze:Zdrowa na wszystko?Itzal pisze:Moja siostra np w kazdej ciazy tyla po 25kg. Jadla jak zwykle.
ja tez nam osobe ktora przytyla w ciazy 28 kg. Zawsze byla szczupla, w ciazy przytyla duzo chociaz normalnie jadla, ale pozniej po ciazy wrocila do wagi sprzedc ciazy 

Ja też dużo przytyłam w ciąży (właśnie ze 20 kg). To prawda, że nie odżywiałam się super zdrowo, ale też nie jadłam aż tyle, żeby jakkolwiek uzasadnić ten wynik. Po ciąży już mi się nigdy nie udało wrócić do mojej poprzedniej sylwetki, a o każdy kilogram musiałam bardzo walczyć (przed ciążą wystarczyło się trochę pilnować przez kilka tygodni)
No nic. Teraz mi się uda. Bo nie chce tak żyć.
W tym tygodniu omijam dwa super wyjścia, bo mi po prostu wstyd.
W tym tygodniu omijam dwa super wyjścia, bo mi po prostu wstyd.
Muszę sie od Ciebie uczyć! Do mojej upragnionej wagi mam 15 kg
a ideałem by było 20. Do tego jestem liliputem, wiec nadwagę bardzo widać...
Strasznie siebie nie lubie. Ale u mnie akurat to nie ciazowe kg, bo wazę teraz tyle samo co zachodząc w ciąże.

Strasznie siebie nie lubie. Ale u mnie akurat to nie ciazowe kg, bo wazę teraz tyle samo co zachodząc w ciąże.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja się chyba o dzień za wcześnie zwazylam, bo dziś 103,1
czyli -1,4 

Ej, niech mi ktoś napisze, ze jest ze mnie dumny, bo jaram się dzisiaj!