Ale jednak w każdym posiłku jest "coś". Tłuszcz czy białko może ratować sytuację, jeśli jest dodatek czegoś o wyższym IG, bo w gruncie rzeczy, to każdy posiłek można sobie tak wytłumaczyć - zjadłam ziemniaki, ale miałam do tego porcję mięsa i oliwę w sałatce, więc jest ok. A to przecież nie o to chodzi.adu pisze: Czyli w gruncie rzeczy jak coś jest to i tak jest zbilansowane tłuszczem albo białkiem odpowiednio
Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)

Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Daff, dlatego mnie uratuje tylko psycholog
Miska, wstyd przyznać, ale nigdy nie jadłam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miska, wstyd przyznać, ale nigdy nie jadłam

Dla mnie najważniejsze żeby posiłki były zdrowe i zbilansowane. Wiem ze restrykcyjna dieta (w moim przypadku) nie sprawdzi się na lata i efekt jojo murowany.
KarLa, ja pije wodę przed posiłkiem. Nie wiem czy coś daje, pewnie placebo. Jak jestem głodna a do posiłku daleko to pije herbatę, miętę ze stewią
Ja mam tak samo, zresztą nie na tym życie polega, żeby sobie ciągle wszystkiego odmawiaćdaffodil pisze: Wiem ze restrykcyjna dieta (w moim przypadku) nie sprawdzi się na lata i efekt jojo murowany.

A szakszukę polecam bardzo. Ja uwielbiam!

Miska, ale napisalam, że te rzeczy można oddać mężowi zawsze;)
No i tak btlo minęło, bo mi nie dowioza
No i tak btlo minęło, bo mi nie dowioza

Ah, nie skojarzyłam ze o IO Ci chodziMiśka pisze:Ja mam tak samo, zresztą nie na tym życie polega, żeby sobie ciągle wszystkiego odmawiaćdaffodil pisze: Wiem ze restrykcyjna dieta (w moim przypadku) nie sprawdzi się na lata i efekt jojo murowany.Ale adu pisała, że ma IO, a jest wiele produktów, które przy tej chorobie są po prostu niewskazane (żeby nie powiedzieć zabronione).
A szakszukę polecam bardzo. Ja uwielbiam!

Widziałam ze na thermomixie można

Daff, ja miete zazwyczaj wieczorem. Zjadlam owsianke z bananem i rodzynkami i w zoladku pusto...
Nawet chrom w tabletkach sobie kupilam, chyba musze zaczac brac...
Nawet chrom w tabletkach sobie kupilam, chyba musze zaczac brac...

Nie chce już wracać do tego zdjęcia za ładnie wyglada
KarLa, a gdybyś dodała dobry tłuszcz do takiego śniadania (np. orzechy, masło orzechowe czy zagryzła kawałkiem awokado), to Cię nie nasyci bardziej?

Ej dziewczyny jak sie ten catering nazywał?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Lecę zobaczyć ta promke 

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Miska, alergia na orzechy
jedynie migdaly moge ale to juz chyba nie to samo? Srednio lubie takie normalne. Lubie takie w puszce solone 
Awokado moze i by przeszlo, ale tu zdecydowanie ciezko jest zaplanowac posilek z awokado bo one dlugo dojrzewaja. Jak kupuje awokado w Pl to nastepnego dnia jest dobre. Jak kupuje w Ie to czasami tydzien lezy
sa te ready to eat ale one tez nigdy nie sa ready
niestety u mnie jest problem z porannym jedzeniem bo jak zjem cos innego jak owsianka czy chleb z dzemem to pozniej xaly dzien mi sie tym odbija i mam zgage.

Awokado moze i by przeszlo, ale tu zdecydowanie ciezko jest zaplanowac posilek z awokado bo one dlugo dojrzewaja. Jak kupuje awokado w Pl to nastepnego dnia jest dobre. Jak kupuje w Ie to czasami tydzien lezy