Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Czemu Cię nie zaprosiłam? Chyba się nie lubiłyśmy (jeszcze) wtedy
Misiaq, nie pozostaje nic innego jak utworzyć obóz warszawski, po prostu...
A co do orzechów, to chcesz poznać prawdę?
A co do orzechów, to chcesz poznać prawdę?
Misiaq, hmmm z grubsza to tak A. miała wtedy pół roku, więc to było z pięć lat temu
A co do orzechów, to jesteś pewna, że chcesz wiedzieć? 100 g orzechów ma więcej kcal niż 100 g (ok 650 vs 550). Generalnie mają w sobie dużo tłuszczu... ale możesz sobie tłumaczyć, że to taki zdrowy tłuszcz
A co do orzechów, to jesteś pewna, że chcesz wiedzieć? 100 g orzechów ma więcej kcal niż 100 g (ok 650 vs 550). Generalnie mają w sobie dużo tłuszczu... ale możesz sobie tłumaczyć, że to taki zdrowy tłuszcz
Aneczka98 razem damy radę i na następne lato będziemy zadowolone!
moja mama codziennie mówi, że jem za mało.
tata za to staje dzisiaj koło mnie jak się szykowalam do orbitreka i pyta:
- a ile Ty na tym kilometrów robisz?
- no w pół godziny tak 7 - 7,5.
- tylko?!
no
moja mama codziennie mówi, że jem za mało.
tata za to staje dzisiaj koło mnie jak się szykowalam do orbitreka i pyta:
- a ile Ty na tym kilometrów robisz?
- no w pół godziny tak 7 - 7,5.
- tylko?!
no
Ja mam 40letni burbon w szafce Nie kupowany, dostany, wykopany z piwnicyKarLa pisze:Efryna, najbardziej usmialam sie z tego ze napisalas ze alkohol dlugo stoi
Itzal, to juz jako zabytek mozna traktowac, to szkoda wypic My mamy jeszcze prosek z Chorwacji 1.5 roku bedzie na polce
Mam tego ze 30 butelek, bo cala skrzynke dostalismyKarLa pisze:Itzal, to juz jako zabytek mozna traktowac, to szkoda wypic My mamy jeszcze prosek z Chorwacji 1.5 roku bedzie na polce
Itzal, o wow, to podziwiam ze jeszcze macie chociaz to nie moje klimaty ale wodki tez nie lubie a pije
Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że bardzo lubię orzechy włoskie, ale tylko takie świeże, którym trzeba odbierać skórkę. Potem nie jem już wcale przez cały rok
- Escherichia
Efryna, pamietam ta impreze wkoncu bylam u ciebie na duzym ekranie i koncertowo rozlalam piwo na swoj jeszcze wtedy bialy dywan
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Wódka nie ma smakować tylko poniewierac.