Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaqu, nie mam pojecia. Ja zrobiłam niby dzis 4897 kroków co daje 3,06 km, wg xiaomi to soalonych 95 kcal
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
nessa na pewno nie jest tak zle, pokaz nam się w tej spódnicy!
Nessa, ja mialam i gacie i body i zdecydowanie wole body! Duzo lepiej niz gacie, a mam rakie, ze sie koncza pod biustem, wiec ich nie widac
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
kilogram mniej i tym sposobem przekroczyłam połowę
Suerte, super!
A ja chyba pierdzielnę to wszystko. Nic nie schudłam od dwóch tygodni. W weekend były wyprawiane imieniny Franka i świętowaliśmy z mężem wygraną w typowaniu naszym więc jadłam więcej. Dużo więcej. I co? Waga taka sama. Super, że nie przytyłam, ale w takim razie czemu nie chudnę jak jem mniej?!
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
A ja chyba pierdzielnę to wszystko. Nic nie schudłam od dwóch tygodni. W weekend były wyprawiane imieniny Franka i świętowaliśmy z mężem wygraną w typowaniu naszym więc jadłam więcej. Dużo więcej. I co? Waga taka sama. Super, że nie przytyłam, ale w takim razie czemu nie chudnę jak jem mniej?!
a ćwiczysz coś?
Suerte, nie. Nie mam na to czasu przed położeniem Franka spać, a jak już go położę to sił nie mam Wiem, że powinnam...
Suerte, brawo!
Meg, ja mam to samo :/ tylko ja za bardzo nie moge cwiczyc, ale ruchu nie mam malo, codzienny spacer, plus wieczorne sprzatania (czasami czuje sie po nich jak po silowni)
Meg, ja mam to samo :/ tylko ja za bardzo nie moge cwiczyc, ale ruchu nie mam malo, codzienny spacer, plus wieczorne sprzatania (czasami czuje sie po nich jak po silowni)
rozumiem...
ja w sumie polubiłam ćwiczenia i choćby skały sra*y to te 30 minut dziennie na nie znajdę, ale ja nie pracuje więc to też inaczej...
ja w sumie polubiłam ćwiczenia i choćby skały sra*y to te 30 minut dziennie na nie znajdę, ale ja nie pracuje więc to też inaczej...
Suerte gratuluje
Aurinko :*
Suerte, ja nie mogę znaleźć ćwiczeń, które bym polubiła.
Moja siostra ma w planach kupno Orbitreka. Jeśli kupi to będę do niech chodzić ćwiczyć
Moja siostra ma w planach kupno Orbitreka. Jeśli kupi to będę do niech chodzić ćwiczyć
a to ja zwykłych też nie lubię, tylko orbi
Suerte, podziwiam, że lubisz ćwiczenia. Ja jak zaczynam ćwiczyć to tylko patrze na zegarek ile zostało mi jeszcze minut do końca