Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
meg rozumiem. Piotrek mi już od 2 tygodni jojczy, że mam więcej nie chudnąć, bo jest super... ja mam inne zdanie...
Ja chce znaleźć moment, w którym będę się czuła ok dla siebie i dla mężaSuerte pisze:meg rozumiem. Piotrek mi już od 2 tygodni jojczy, że mam więcej nie chudnąć, bo jest super... ja mam inne zdanie...
Tzn. dla niego zawsze jest ok
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja też.
Dla męża jest OK, czuję jego akceptację. Ale mi samej ze sobą źle.
Misiaq, a gdybyś Ty się czuła ok, a mąż by Ci mówił, że jesteś za chuda? Ja miałam etap, w którym dla mnie wyglądałam ok, a mąż uznał, że jak wieszak i za chudo.
ale ja zawsze miałam jakąś nadwagę. w ciążach tylam po 20 kilogramów i samo nigdy mi nie spadało nic prócz tyle co dziecko wazylo...
A przed pierwszą ciążą?Suerte pisze:ale ja zawsze miałam jakąś nadwagę. w ciążach tylam po 20 kilogramów i samo nigdy mi nie spadało nic prócz tyle co dziecko wazylo...
nie pamiętam ile wazylam, ale na pewno za dużo...
Mi to Maz mowil czasami. Potem zamieszkalismy razem i zamilczal, bo wiecej jesc chyba sie juz nie dameg pisze:Misiaq, a gdybyś Ty się czuła ok, a mąż by Ci mówił, że jesteś za chuda? Ja miałam etap, w którym dla mnie wyglądałam ok, a mąż uznał, że jak wieszak i za chudo.
Zreszta mi samej np moja twarz najbardziej podobala sie tak do ok 3-4 tygodnia po porodzie, bo wtedy ta waga lekko przekraczala 60kg i te 2.5 kg naprawde robilo roznice. Co z tego, jak nic ze mna nie zostaje tylko gdzies sobie znika...
Necia, gratuluję! Super wynik...
Itzal, ja bym wolala jednak mieć problem z przybraniem wagi niż walczyć z odchudzaniem
W tym tygodniu mam -1 kg
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Itzal, ja bym wolala jednak mieć problem z przybraniem wagi niż walczyć z odchudzaniem
W tym tygodniu mam -1 kg
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Z doświadczenia mojej przyjaciółki wiem, że przytyć jest dużo trudniej.
Żebyś sie teraz nie wpedzila w anoreksje!!Suerte pisze:meg rozumiem. Piotrek mi już od 2 tygodni jojczy, że mam więcej nie chudnąć, bo jest super... ja mam inne zdanie...
Meg moj nie lubi mojej normalnej wagi bo niby mam za chudy tylek i szczerze powiem, że mam to w nosie. Ja nie lubie jego nadwagi i jakos nie widzę spektakularnych zmian z tego powodu, a wolalabym się czuc sama dobrze w swoim ciele. Aktualnie wyczerpaly mi się baterie w wadze i od tygodnia zapominam wymienic wiec nie wiem czy cos mi drgnęło.