Włosy
Re: Włosy
No popatrz, ja nia robie od lat co najmniej 5,wlosy mam w super stanie, proste, nic mi nie popalilaMisiaq pisze:Ta gorsza to Cocochoco.
Koszt w salonie 300-350 zł (włosy do ramion) i po niej przez 48 godzin nie powinno się myć głowy, a włosy proste jak drut (chociaż to pewnie zależy od rodzaju włosów).
Na tą fryzjerzy mówią "chemiczna".
Przekazuje zasłyszane opinie o czym wspomniałamItzal pisze: ↑08 lis 2019, 14:59No popatrz, ja nia robie od lat co najmniej 5,wlosy mam w super stanie, proste, nic mi nie popalilaMisiaq pisze:Ta gorsza to Cocochoco.
Koszt w salonie 300-350 zł (włosy do ramion) i po niej przez 48 godzin nie powinno się myć głowy, a włosy proste jak drut (chociaż to pewnie zależy od rodzaju włosów).
Na tą fryzjerzy mówią "chemiczna".
To nie są moje doświadczenia
Czy jak napiszę, ze to super kreatyna, bo u Ciebie się sprawdziła, to będzie OK?
Myślę, że każdy będzie zachwalał to, czego używa, czy to fryzjer, czy salon, czy jak się samemu robi. Wiadomo, że jak salon pracuje na różnych kosmetykach, to będą raczej polecać droższe. Biznes, to biznes. Ja tym razem zaufałam salonowi, który robi właściwie tylko prostowanie keratynowe. Będę miała za jakiś czas porównanie pomiędzy tą "dobrą" a "złą" keratyną
Czym innym jest twierdzenie, ze coś jest dobre a czym innym, ze lepsze od innych
Ale chyba to już zupełnie inny temat
Miśka czekam na recenzję po 3-4 myciach
I jestem ciekawa ile Ci się utrzyma "efekt".
Co na ten temat mówili w salonie? Miałaś ten przykaz nie myć głowy przez 48 godzin?
Misiaq, przez 24 godziny. Po pierwszym myciu był efekt wow - coś o czym zawsze marzyłam, czyli suszę włosy i mam gotową fryzurę Niesamowite to jest dla mnie
Ach, no i ja myję włosy codziennie, więc po weekendzie zdam pierwszą relację
Ach, no i ja myję włosy codziennie, więc po weekendzie zdam pierwszą relację