Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja zalezy czy sie spiesze czy nie Jesli sie spiesze to wbiegam do sklepu, biore to czego potrzebuje i wybiegam
Jesli mam czas to jeszcze 3-4 rzeczy biore dodatkowo
Jesli mam czas to jeszcze 3-4 rzeczy biore dodatkowo
U mnie wyslanie meza, to jeszcze gorszy pomysl w takim wypadku, bo on to wiecej tego dodatkowego nabierze zazwyczaj niz ja
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja nie lubię robić zakupów, więc jeśli idę po herbatę to nawet do innych regałów nie podchodzę.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Z iloma produktami wyszlas?Misiowa pisze:I co? Poszłam po 3 produkty i zostawiłam 80 zł...
12Itzal pisze:Z iloma produktami wyszlas?Misiowa pisze:I co? Poszłam po 3 produkty i zostawiłam 80 zł...
No dobra, żeby nie było, że kupiłam jakieś same zbędne produkty - większość pójdzie do piernika
Ostatnio zmieniony 27 lis 2019, 15:47 przez Misiowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, bo były orzechy, miód i płyn do płukania ale też np 3 szt. przyprawy do piernika, cukier, papryka w proszku które, kosztują grosze.Itzal pisze:To calkiem przyzwoita kwota, wychodzi sztuka za mniej niz 10 zl
Ja dzis poszlam do apteki i za leki dla chłopców zostawilam 253 zl...
Ostatnio wpadlam do biedry po kawe i 6pak mleka i zaplacilam wiecej niz w prestiżowej kawiarni, bo 250zl, ale w tym 100zl pampersy i ksiązki
to ja poszlam po 4 rzeczy i z tyloma wyszlam ze sklepu jestem z siebie dumna
Ja się lubię szwendać po sklepie, więc też mi się nie zdarza iść po jedną rzecz...
Mężu jest uzależniony od biedronki i polowania na promocje. Jest w sklepie 3/4 razy w tygodniu. Wydajemy przez to absurdalne ilości pieniędzy, a w sumie nie jest to niezbędne. Pewnych rzeczy mamy zapasy jak na wojnę.