Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Efryna, tez ostatnio czytalam ze ZZO mozna dac wczesniej... Gdybym wiedziala to bym wymusila a nie meczyla sie tyle godzin
U nas tez kazde lozko bylo ogrodzone kotara i szczerze mowiac to nie umiem sobie wyobrazic jak moze tego nie byc... Na sali bylo 8 kobiet, ale zadnej nie widzialam
U nas tez kazde lozko bylo ogrodzone kotara i szczerze mowiac to nie umiem sobie wyobrazic jak moze tego nie byc... Na sali bylo 8 kobiet, ale zadnej nie widzialam
Misiaq dla mnie to niepojete a i tak znam dziewczyny które chcą rodzic tylko tam, mimo, że nawet szukajac ekstra pomocy jest jeszcze drugi szpital kliniczny i szpital ginekologiczny
Z zzo to często jest taki problem, że anestezjolodzy nie umieją się wkuć. Moja Mama jest pielęgniarką anestezjologiczną i jak szłam rodzić to od razu mi powiedziała, że tylko jak będzie Doktor X to mogę dostać zzo, bo inni nie umieją się wkuć.
W "moim" szpitalu są sale 4 osobowe. Ale ja się nie przejmowałam mężami współlokatorek. Wręcz przeciwnie - dwa razy fajne dziewczyny poznałam i mam kontakt do dziś.
W "moim" szpitalu są sale 4 osobowe. Ale ja się nie przejmowałam mężami współlokatorek. Wręcz przeciwnie - dwa razy fajne dziewczyny poznałam i mam kontakt do dziś.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Suerte u nas podobnie
Misiaq, no wez! Może Tobie się uda go przekonać!
Misiaq, no wez! Może Tobie się uda go przekonać!
Dla mnie ważna by była ta gwarancja. Ze będę miała zzo na życzenie. A tak raczej na NFZ nie da rady.
Pewnie w niektorych przypadkach sa tam wyjatkowi specjaliści, ale znam osoby z normalnym przebiegiem ciazy ktorym poprostu pasowal tamten uklad. Poprostu co kto lubi. Z ciekawostek, tam można tez rodzic wyłacznie w 1 pozycji.Misiaq pisze:Znam dziewczynę, która tam rodziła ze względu na właśnie na lekarzy i sprzęt.
Daff, jeszcze zalezy jakbys na zzo reagiwala przy partych ja mialam do konca, a i tak te 2h oartych to byl koszmar, ze tez mowilam, se nie dam rady i jesli drugie to cc a wczesniej nie czulam totalnie nic... az tu nadeszly nagle ni z gruchy parte...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Rodziłam w dwóch różnych szpitalach i nie było z tym problemu.
Przy pierwszym porodzie zapytano czy chcę (chciałam) i dostałam bez problemów.
Przy drugim porodzie nie miałam, ale to była moja decyzja podjęta wspólnie z położną i gdybym zmieniła zdania to miało nie być problemu, więc wierzę im na słowo.
Suerte ja też owoce mogę jeść bez limitu
Ruby, miałam 5’ partych na zzo i wspominam wspaniale
Misiaq do samego końca? W sensie parte tez bez bolu?
Misiaq do samego końca? W sensie parte tez bez bolu?
zazdroszczę.
U mnie odpowiadali, że mogą mi dać jedynie "głupiego jasia".
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.