Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Mimezja pokażesz zdjęcie jak kurtka wygląda na żywo? Ciągle się nad nią zastanawiam;)
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa pokaze ale jutro bo mlody nie schodzi z rak
Specjalnie dla Nessy. Sorki ale w duzym lustrze mam tylko sztuczne swiatlo wiec kolor jest zupełnie inny. Na drugim zdjeciu widać jak przez gumkę w pasie robi sie troche kaczy kuper
- mała_czarna
Uff. Już myślałam że tylko mi się tak wydajeMisiowa pisze:Mimezja ona nie jest na Ciebie za duża? Kolor piękny!
To pewnie przez dlugosc bo na szerokość zdecydowanie nie, nawet przydaloby sie jeszcze ciut luzu w piersiach. Po za tym mam na sobie cienką bluzkę. W botkach na obcasie wyglada lepiejMisiowa pisze:Mimezja ona nie jest na Ciebie za duża? Kolor piękny!
Aaa to o czym piszwcie to przez ten gumowy pasek w talii
Mimezja będę szczera, sorry
Ale mi się wydaje, ze to nie jest długość dla Ciebie (chyba, ze z obcasem).
Bardzo lubię Twoja szczerość 7cm obcasa i mam 171cmMisiaq pisze:Mimezja będę szczera, sorry
Mimezja, wrzuc zdjecie w obcasach
Mimezja Dziekuje miałam nadzieję, że dół jest bardziej dopasowany Super, że jest taka długa. Jak 7 grudnia (bo wtedy jadę na zakupy z przyjaciolka) nie znajdę niczego stacjonarnie w butelkowej zieleni to chyba się na nią skuszę
N 2018
M 2023
M 2023
Pokażę ale pewnie jutro