Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Necia, świetne kiecki!
KarLa, bosko wyglądasz!
I łączę się w bólu odnośnie cellulitu. Moja mama też ma odkąd pamiętam, a większość życia była potocznie mówiąc - "sucha".
KarLa, bosko wyglądasz!
I łączę się w bólu odnośnie cellulitu. Moja mama też ma odkąd pamiętam, a większość życia była potocznie mówiąc - "sucha".
Karla jak jeszcze raz napisze coś złego na temat swojej figury to pojadę do Irlandii i nakopię Ci w tyłek!
A przy okazję klify zobaczę
A przy okazję klify zobaczę
Necia, mała fajne sukienki!
Klasyka zawsze się obroni
Klasyka zawsze się obroni
Mam zagwozdke w co sie ubrać na imprezę 6 grudnia. Nie mam nic takiego. Konwencja koktajlowa. Impreza w intercontinentalu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Jeszcze nie wiem czy bedą pasować i czy zdążą przyjść zła jestem ze ja wszystko na ostatnia chwile zostawiam
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, jutro ma byc piekna pogoda, idealna na klify
Właśnie KarLa, bez komentarza... zakaz narzekania w kulkach
Efryna i kto to mówi! Tak pisałaś o sobie jak o jakimś grubasie, a ważysz ode mnie mniej przy takim samym wzroście
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
ej ej jakbym nie miala czego zakrywac to wybralabym inna sukienke niz czarna (no ze srebrna nitka) zakrywajaca wiekszosc
Misiaq, sprawdzaj z Warszawy to masz nawet blisko bo Shannon a nie Dublin
Misiaq, sprawdzaj z Warszawy to masz nawet blisko bo Shannon a nie Dublin
Necia, ale wiesz, że to wszystko jest subiektywne i waga wadze nierówna. Przed chudnięciem (4 kg temu) wysyłałam zdjęcia dziewczynom z forum i obie bez ściemy stwierdziły, że mam co zrzucać. Teraz fakt, czuję się lepiej, wyglądam lepiej, ale do figury KarLi jednak sporo mi brakuje:P
Nie widziałam nigdy Misiaq, ale dałabym sobie rękę uciąć za to, że przy takiej samej wadze wygląda sporo lepiej niż ja. Twoje zdjęcia widziałam w temacie sukienkowym i tak samo nie powiedziałabym, że wyglądasz grubo! Ja nie wyglądam tak dobrze w tych Garczyńskich, dopiero teraz czuję się w nich w miarę ok
Może też to kwestia budowy, ja mam chyba dość drobne kości itp. przez co nawet jak byłam kiedyś na granicy niedowagi, to nikt nie uważał, żebym była chuda, albo bardzo chuda, ot taka normalna (cycki zawsze miałam wielkie)
Nie widziałam nigdy Misiaq, ale dałabym sobie rękę uciąć za to, że przy takiej samej wadze wygląda sporo lepiej niż ja. Twoje zdjęcia widziałam w temacie sukienkowym i tak samo nie powiedziałabym, że wyglądasz grubo! Ja nie wyglądam tak dobrze w tych Garczyńskich, dopiero teraz czuję się w nich w miarę ok
Może też to kwestia budowy, ja mam chyba dość drobne kości itp. przez co nawet jak byłam kiedyś na granicy niedowagi, to nikt nie uważał, żebym była chuda, albo bardzo chuda, ot taka normalna (cycki zawsze miałam wielkie)
Efryna, ja w ciuchach moze teraz nie wygladam zle, ale uwierz mi ze bez ciuchow to nie jest dobrze